synchronizace dálkového ovladača
synchronizace dálkového ovladača
Chtěl sem zkusit synchronizovat. Vlžím klíč, otočím na II a do 30sekund zmáčku jedno tlačítko. Jenže se nic neděje. Nevíte v čem by mohl být problém?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mi to fungovalo ta sinchronizace normálně.... zkoušel jsem ji dvakrát.... pak jsem jednou odpojil baterku, protože musela ven a teď už mi to nejde. dělá mi to to samé co Tobě... prostě nic...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
taky mi to blbne, chce to jako nejdříve aktivovat ovládání, při prvním stisku nezabere a kontrolka na klíči svítí dlouho, obvykle zabere
napodruhé. Synchronizaci dělám tak, že během aktivace do 30 sec zapnu pravý nebo levý blinkr, zatím to nezklamalo
napodruhé. Synchronizaci dělám tak, že během aktivace do 30 sec zapnu pravý nebo levý blinkr, zatím to nezklamalo
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Tak u mě ani za použití blinkru nefunguje. Mě řekni jak si na takovu kombinaci přišelspermin píše:taky mi to blbne, chce to jako nejdříve aktivovat ovládání, při prvním stisku nezabere a kontrolka na klíči svítí dlouho, obvykle zabere