ukazatel stavu paliva___závada__Zafira 99,1.8 16V

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
davidssson

ukazatel stavu paliva___závada__Zafira 99,1.8 16V

Příspěvek od davidssson » 12 led 2008, 00:36

zdar všem, mám problém s ukazatelem stavu paliva jak na budíku tak na palubním počítači. po zapnutí klíčku v klidu nebo také během jízdy se občas stává, že palivoměr spadne na nulu a palubka přestane ukazovat dojezdové kilometry. samozřejmě začne blikat žlutá kontrolka paliva. pak to zase z ničeho nic naskočí, pak zase spadne. ve skutečnosti ani nevím kolik mám v nádrži paliva.dost mě to štve. poradíte mi prosím někdo co by to mohlo být a jak to spravit ?

díky,david, krnov

Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 12 led 2008, 09:33

Těžko říct takhle z hlavy. Typoval bych to na ten snímač v nádrži. Ještě koukni na pojistky, třeba je zoxidovaná, ikdyž to by asi pak nesvítilo ani to hladové oko. A diagnostiku si zkoušel ?
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

davidssson

Příspěvek od davidssson » 12 led 2008, 12:04

musím se podívat na ten snímač a tu diagnostiku zkusím taky.stejně by mě ale zajímalo, jestli tuto závadu někdo na fóru neřešil. nic jsem k tomu nenašel....???!!! tedy žádné řešení...

HonzaL

Příspěvek od HonzaL » 13 led 2008, 18:11

Měl jsem podobný problém, občas mi padaly všechny ručičky přístrojů a byl volný oscilátor v tišťáku přístrojů a než jsem na to přišel, tak mi odešel hlavní integráč a musel jsem vyměnit celý přístroj.

Odpovědět