baterie
baterie
No to asi jo, chtěl techničák a nějakou dobu byl u compu, ale já jsem tam právě měl původně 55Ah baterku a tak jsem ji dostal znovu. Čili není pravda že je to kus za kus ve stejné síle, ale asi fakt dostaneš tu co tam byla z výroby.
Mobil : 602318645
- Reklama
pochybuji silně, ze tám máš bat. od výroby 2007-1999=8 ROKŮ, mrkni na kód, tam ve R.V.Charlie píše:No oni asi nepočítají s tím, že se vymění baterka někde jinde za jinou než tam patří, takže je to podle toho co tam dali při výrobě auta. No já tam mam tu 44tku asi z výroby, páč je to origo baterka, tak uvidím, s čím tam pořídím.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Kde ten kód najdu?? Na tý oplácký nálepce je napsáno 12 01 030 DF pod tim je 44Ah 210A
Jako je možný, že už byla dřív měněná, ale zas za origo.
Jinak co máme doma ještě Peugeota Partnera 1,9D to je taky rok 10/99 a baterka se měnila až 11/07 a to se parkuje převážně venku, na baterce od koupě auta žádná údržba a do poslední chvíle startovala, jen se nesmělo nic nechat chvíli puštěnýho bez chodu motoru, to už neutáhla, ale žhavení a start v pohodě.
Jako je možný, že už byla dřív měněná, ale zas za origo.
Jinak co máme doma ještě Peugeota Partnera 1,9D to je taky rok 10/99 a baterka se měnila až 11/07 a to se parkuje převážně venku, na baterce od koupě auta žádná údržba a do poslední chvíle startovala, jen se nesmělo nic nechat chvíli puštěnýho bez chodu motoru, to už neutáhla, ale žhavení a start v pohodě.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Kupoval jsem astru v září 1999 a v prosinci 2007 jsem měnil baterku. Takže podle mejch zkušeností ta baterka může vydržet 8let.spermin píše:pochybuji silně, ze tám máš bat. od výroby 2007-1999=8 ROKŮ, mrkni na kód, tam ve R.V.Charlie píše:No oni asi nepočítají s tím, že se vymění baterka někde jinde za jinou než tam patří, takže je to podle toho co tam dali při výrobě auta. No já tam mam tu 44tku asi z výroby, páč je to origo baterka, tak uvidím, s čím tam pořídím.
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
Teď je to celkem velkej rozdíl, i když jsem tu starou nabíjel, tak teďkon stačí ťuknout do klíčku a motor běží i na chodu startéru je to znát, krásně rychle se roztočí. Kdybych tam zašel na výměnu už dřív, ještě před zimou, tak jsem si mohl ušetřit spousty starostí.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,