(Asi) termostat
(Asi) termostat
Čaute všetci. Neviete náhodou načo slúži tá vecička čo je za šuplíkom- presnejšietam kde sa vyberá peľový filter? Vypadá to ako nejaký termostat s čidlom ktoré vedie niekam okolo pelového filtra k radiátoru. Dík za radu
Opel Astra G Combi ´99 1.6 16V X16XEL
Opel Astra G Combi ´99 1.6 16V X16XEL
- Reklama
To naozaj nikto nevie? Vypadá to ako termostat z plynového kotla, ktorý má čidlo na takom medenom cca 30cm drôtiku, ktorý ide cez priestor kde sa dáva pelový filter. Nemá to niečo spoločne s klímou? Lebo som si včera všimol že keď zapnem klímu tak sa mi vôbec nezvýšia voľnobežné otáčky. Tak asi klíma prestala fungovať. Možno som to čidlo pri vyberaní peľového filtra poškodil. Neviem či to má s tým niečo spoločné. Dík za každú radu
Keď je zima (neviem presne od koľko stupňov) tak sa Ti klimatizácia (kompresor) nespustí.kukajz píše:To naozaj nikto nevie? Vypadá to ako termostat z plynového kotla, ktorý má čidlo na takom medenom cca 30cm drôtiku, ktorý ide cez priestor kde sa dáva pelový filter. Nemá to niečo spoločne s klímou? Lebo som si včera všimol že keď zapnem klímu tak sa mi vôbec nezvýšia voľnobežné otáčky. Tak asi klíma prestala fungovať. Možno som to čidlo pri vyberaní peľového filtra poškodil. Neviem či to má s tým niečo spoločné. Dík za každú radu
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Klima funguje aj pod 4 stupne. Ked ju v zime zapnes a das na horuci vzduch tak ti ide pekne odvlhceny a rychlejsie sa ti odmlzia okna napr. ked stojis auto je vydychane... Samozrejme ze podstatou je mat pelový filter v poriadku ale pri zapnutej klimoske to funguje este rychlejsie.
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
Len presne neviem do akej teploty to pracuje ale pod 4 stupne by to malo fungovat. dokonca je to popisane aj v manualy len nepisu do akej teploty. urcite je tam neaka ochrana. Ja som to skusal v zime a funguje to na jednicku. dokonca sa v kombicku nerosia okna ani v zadu pretoze pri velkych autach to chvilu trva kym sa cele vyhreje ale pri zapnutej klime sa vzduch odvlhci a ide to rychlejsie. Najlepsie na chvilu zapnut vnutorny okruch. Pretoze ak si vzime mokry alebo aj cez jesen a jar pri dazdi tak sa z oblecenia odparuje voda a vtedy to dobre zabera..
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti