centralni zamykani
-
- Kontaktovat uživatele:
centralni zamykani
zdar muzete mi poradit co mam robit z zo zamikamnik dveri pravich zadnych a nejdu ani otevret
- Reklama
Re: centralni zamikani
jenom myšlenka, není tam dětská pojistka, ale to by nešlo jenom zevnitř, jinak rozebrat a prohlídnout.lukaskpd píše:zdar muzete mi poradit co mam robit z zo zamikamnik dveri pravich zadnych a nejdu ani otevret
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
zamrznuty central?
No moj central je totalne zblbnuty. Mam problemi v poslednych dnoch. Nejdu mi otvorit dvere (ani kufor, ANI NADRZ), iba soferove! Tri dni som nesoferoval a obcas sa otvoria iba nahodne niektore dvere. Motorceky iba slabucko zavrcia, a niekedy sa iba napoli vysunu cudlik (ale neodomknu) a koniec.
NEMOZEM NATANKOVAT, POMOC
NEMOZEM NATANKOVAT, POMOC
Astra G 98, 1.7 TD
Vecne rozbyta, stale nefunkcna!
Odomikam iba klucikom, dialkove mi nefunguje od "novoty"
No krit nadrze sa zatvara a otvara centralnim zamikanim. A vsetki motorceky v aute iba slabo zachrcia ako keby bola slaba baterka. Takze iba zachrcia a ked dam znova odomknut tak este slabsie zasustia. A auto je zamknute, vsetko okrem vodic. dveri. A najhorsie je ze nadrz je zatvorena. Do kufra sa tiez nedostanem, ani klucom. Je tam iny zamok alebo co, nejde otocit klucik! To auto mam tak 3 mesiace. Je to v hajzli, Nemam jak ist do prace. BEZ NAFTY
No krit nadrze sa zatvara a otvara centralnim zamikanim. A vsetki motorceky v aute iba slabo zachrcia ako keby bola slaba baterka. Takze iba zachrcia a ked dam znova odomknut tak este slabsie zasustia. A auto je zamknute, vsetko okrem vodic. dveri. A najhorsie je ze nadrz je zatvorena. Do kufra sa tiez nedostanem, ani klucom. Je tam iny zamok alebo co, nejde otocit klucik! To auto mam tak 3 mesiace. Je to v hajzli, Nemam jak ist do prace. BEZ NAFTY
Astra G 98, 1.7 TD
to ze se otevira nadrz jen dalkou neni pravda, ja ji zamknu i odemknu i klickem, dam do zamku ridice a odemknu (odemkne se vse vcetne nadrze) a jkdyz zamykam a zamknu klicem tak jednou do strany zamykani se zamknou vsechny dvere a podruhy tim samym smerem se zamkne auto zevnitr + nadrz bez to zkusit, a kufr musi jit tez odemknout samotny klickem
taklze dej klicek do zamku ridice a zkus otocit, kdyz nepude, otoc podruhy, melo by se vicko otevrit
taklze dej klicek do zamku ridice a zkus otocit, kdyz nepude, otoc podruhy, melo by se vicko otevrit
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
1) Zkus zámek zesinchronizovatAntonB píše:Odomikam iba klucikom, dialkove mi nefunguje od "novoty"
2) Kontaktuj zavcasu prodejce
3) Zámek kufru má tri pozice
a)ovládání pres dálku,
b)rucní odemknutí- musís pomalu ale dost velkou silou otocit ve smeru hod. rucicek
c) úplne naopak=zámek mimo provoz.
Naposledy upravil(a) spermin dne 05 pro 2007, 07:30, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
- Princ William
nejsou nekde kaput kabely k tem dverim aby si asi neco zjistil budes z tech dveri muset sundat tapecstrelec píše:Ja mam taky problem se zamykanim, nejdou mi otevrit prave zadni dvere. Nejdou otevrit zevnitr ani zvenku. Zpocatku jsem je odemcel nebo zamcel az tak na 3. pokus. Ted uz nereagujou. Poradite, co s tim?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William