Problemy s centralom
Problemy s centralom
mam problem s centralnym zamykanim a to konkretne s vodicovymi dverami. Ked je auto zamknute a dialkovo otvorim tak sa vsetky otvoria okrem vodicovho miesta. Musim ho odomknut klucom. Ked otvorim auto ale klucom tak sa otvoria vsetky styri. Ked zamkynam auto klucom, vsetky styri za zatvoria ale ked zatvorim dialkovym tak sa nezavrie vodicova strana a tym padom ani jeden zamok nie je zamknuty. Co s tym?? Nemal niekto podobny problem? Chystam sa odstrojit vodicove dvere ale mam bocne airbagy a je tam ten senzor tak sa bojim zacat s tym,...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Reklama
centrál
zkontroluj si v těch řidičových dveřích zasuvku co máš v boku dveřích jestli je řádně zasunutá a zajištěná. Pozor nevytahuj ji však neboť jestli máš boční airbagy tak by ti celkovým vytažením mohla naskočil závada, že není " spojení " mezi řídici jednotkou airbagu a bočním čidlem airbagu, v neposlední řadě to mužé taky dělat i vybitá baterka v dálkovém ovládaní, zkus něco z toho, potom nezbývá nic jiného než si odpojit řídící jednotku airbagu ( abys si jí neaktivoval) a jednotlivé dráty vedení si tzv. prozvonit
Defender píše:Tak kluci ode mne jedno asi OT, ale narazil jsem na místo, kde prostě z žádný vzdálenosti nefunguje centrál. Taky jsem si myslel, že bude něco s baterkou, ale pokaždý když tam parkuju tak musím použít klíč a kdykoli odjedu, tak to funguje.
Není to OT, já jsem takových míst našel už několik, jedno je bohužel u nás před domem Tam zamknu a odemknu jen z jednoho místa.
Podle mě je tam to spojení něčím rušené, podezírám policejní vysílačky, nevím, jestli to není úplná blbost, ale mám kamaráda bývalého policajta a ten říkal, že občas, když přijeli do nějaké ulice, tak jejich vysílačka rozhoukala alarmy na autech.
Re: Problemy s centralom
Myslím že celý problém bude v dovírání dveří,ty které ti nefungují,skus ať ti je někdo lehce přimáčkne ke sloupku zamči centrálem.Ten motorek nemůže nespíš přetlačitpeet100 píše:mam problem s centralnym zamykanim a to konkretne s vodicovymi dverami. Ked je auto zamknute a dialkovo otvorim tak sa vsetky otvoria okrem vodicovho miesta. Musim ho odomknut klucom. Ked otvorim auto ale klucom tak sa otvoria vsetky styri. Ked zamkynam auto klucom, vsetky styri za zatvoria ale ked zatvorim dialkovym tak sa nezavrie vodicova strana a tym padom ani jeden zamok nie je zamknuty. Co s tym?? Nemal niekto podobny problem? Chystam sa odstrojit vodicove dvere ale mam bocne airbagy a je tam ten senzor tak sa bojim zacat s tym,...
Piškóte díky. Máš u mě pivko. Už jsem dneska málem kuchal dveře. Zkusil jsem snad všechno. Synchronizaci(ta vůbec nešla) pak různé varianty zamykání, mazání svorkovnice a pořád nic. Až jsem po přečtení tvého příspěvku dveře trochu přitlačil a už to šlo a jde do teď.Piškót píše:Myslím že celý problém bude v dovírání dveří,ty které ti nefungují,skus ať ti je někdo lehce přimáčkne ke sloupku zamči centrálem.Ten motorek nemůže nespíš přetlačitpeet100 píše:mam problem s centralnym zamykanim a to konkretne s vodicovymi dverami. Ked je auto zamknute a dialkovo otvorim tak sa vsetky otvoria okrem vodicovho miesta. Musim ho odomknut klucom. Ked otvorim auto ale klucom tak sa otvoria vsetky styri. Ked zamkynam auto klucom, vsetky styri za zatvoria ale ked zatvorim dialkovym tak sa nezavrie vodicova strana a tym padom ani jeden zamok nie je zamknuty. Co s tym?? Nemal niekto podobny problem? Chystam sa odstrojit vodicove dvere ale mam bocne airbagy a je tam ten senzor tak sa bojim zacat s tym,...
POdobný problém
Podľa mňa máš pokazený motorček centrálu.To že kľúčom zamykanie funguje je pochopiteľné pretože motorček pri zamykaní kľúčom zahradzuješ otočným mechanickým pohybom.Mám rovnaký problém a riešim to kúpou nového motorčeka.Podarilo sa mi ho zohnať za 800 CZK tak cez víkend idem kuchať dvere.Len by ma zaujímalo či možem odpojiť konektor dverí keď odpojím baterku.To by snáď nemalo zaznamenať žiadnu chybu nie?Aspoň u volantu to tak funguje.
ospravedlnujem sa za ozivovanie starej témy, ale prisiel som natoze sa odpalil aj umna motorcek centralu u vodicovych dveri (astra 3dver) a teraz moja otázka, prúd ide skusal som priamo konektro kt ide na motorcek, Dá sa zohnať len motorček a vymeniť alebo treba celý zámok ? sú rozne typy alebo iba 1 ?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
staci ti vymenit len ten motorcek, ja som ho kupil od bundelesa, nahodil a central mi zacal normalne fungovat. Nebol ziadny problem.
1.6 16V 74KW HB 5dv.
ak chces mam ten stary este niekde doma, vraj tam staci vyhodit nejaky senzor iba. Doma mam este tusim nejaky dokument akos a to robi. mozes to vyskusat
1.6 16V 74KW HB 5dv.
no cojativiem ?:-D žeby? ale namam sa jak dostat momentalne do BA , jedine ze ppotom niekedy od 2heho po robote, robim teraz v Petrzalke v Nissane
alebo mi posli tie dokumenty co treba spravit aby isiel
jj pozriem doma, na sukromnom notebooku to mam niekde ulozene tusim..
1.6 16V 74KW HB 5dv.
čím skor tým lepšie