Dotaz na přední světla
- komak
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na přední světla
Chci se zeptat jestli při řožnutí přední světel na potkavací,se při přepnutí na dalkové zhasnou potkavací anebo zůstanou svítít společně s dalkovýma.Bohužel měto tak dělá an evím jestli to je správné..Čili při dalkových mi svítí i potkavačky.
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
u mě to tedy tak nefunguje..já se na to koukal..a když dám dálkové tak mi svítí i potkávací...Spin píše:Ve světlometech svítí buď potkávací, nebo dálková světla. Současně svítí jen při použití světelné houkačky.
.. joo snad u mé 120cítky se zhasnou potkávací a zapnou dálková..jelikož má jednu žárovku na potkáváací i na dálková... ale u Oplu to tak není...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
U všech normálních vozu svítí obě. Už i S100rychlyradim píše:u mě to tedy tak nefunguje..já se na to koukal..a když dám dálkové tak mi svítí i potkávací...Spin píše:Ve světlometech svítí buď potkávací, nebo dálková světla. Současně svítí jen při použití světelné houkačky.
.. joo snad u mé 120cítky se zhasnou potkávací a zapnou dálková..jelikož má jednu žárovku na potkáváací i na dálková... ale u Oplu to tak není...
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s rychlyradim... Je to takrychlyradim píše:u mě to tedy tak nefunguje..já se na to koukal..a když dám dálkové tak mi svítí i potkávací...Spin píše:Ve světlometech svítí buď potkávací, nebo dálková světla. Současně svítí jen při použití světelné houkačky.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
H 4 mají 2 vlákna, ale 3 vývody, 1x zem, 1x potkávací a 1x dálku, Musel bych se podívat na přepínače,
které mám možna ještě doma, ale jsem přesvědčen, že na 2.polohu zapneš potkávačky, které zustávají
pod napětím i při dálkách, něco podobné je i u mlhy.
Světelná houkačka nevím, ale předpokládám že pouze H1
2 vlákna má i zadní obrys, plus mlha. Žádná pružinka tam není.
které mám možna ještě doma, ale jsem přesvědčen, že na 2.polohu zapneš potkávačky, které zustávají
Světelná houkačka nevím, ale předpokládám že pouze H1
2 vlákna má i zadní obrys, plus mlha. Žádná pružinka tam není.
Naposledy upravil(a) spermin dne 04 srp 2007, 20:36, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Při dálkách u H4 potkávačky nesvítí - jen při houkačce-už to tu bylo řečeno a je to tak..spermin píše:H 4 mají 2 vlákna, ale 3 vývody, 1x zem, 1x potkávací a 1x dálku, Musel bych se podívat na přepínače,
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Přesně tak.. je to tak okkomak píše:TAkže jeto takhle ok.Při dalkových s vití i potkávačky a vlastně i obrisovky?
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE