sialeny tachometer

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
pupo
Kontaktovat uživatele:

sialeny tachometer

Příspěvek od pupo » 01 dub 2006, 17:15

Niekde som to tu uz zazrel, v jednom prispevku, malou zmienkou, no nevedel som to o5 najst, tak sa dopredu ospravedlnujem, ak sa to uz riesilo..
Tak som si dnes vybehol trosku von, ked uz sa nam trosku oteplilo, cakam na kamarata pod domom a vsimol som si, ze sa rucicka tachometra (stal som na mieste) zacala mimovolne hybat. :shock: Najprv len tak trosku, do 5-10km/h, otacky boli stabilne, ale po chvilke sa to zacalo stupnovat a miestami sa vysplhala rychlost (auto stale zaparkovane) na 60 km/h :?: :shock: :shock: Otacky sa mierne zvysili (tak z 800 na 900 cca) a o 0.1l stupla aj spotreba nafty a potom sa to zase vratilo do "normalu" :roll:
Tipujem, ze to bude nejake cidlo, zly kontakt alebo podobna blbost (skor dufam) mate niekto podobnu skusenost :?:
Dik za rady..

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 01 dub 2006, 17:25

možná by to chtělo napsat typ motoru
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

pupo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupo » 01 dub 2006, 17:57

ehm.. snazil som sa to natlacit do profilu, ale nejak mi to neslo savnut :?
kazdopadne, je to X20DTL..
Opel Astra G, kombi, X20DTL,

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 01 dub 2006, 20:06

pupo píše:ehm.. snazil som sa to natlacit do profilu, ale nejak mi to neslo savnut :?
kazdopadne, je to X20DTL..
informace o rychlosti se berou z čidla ABS z levýho předního kola (u řidiče), nesvítí ti třeba někdy kontrolka ABS?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

pupo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupo » 02 dub 2006, 18:47

jj, ten tachometer bol zrejme iba predvoj.. jak sa oteplilo, zacala mi svietit aj kontrolka ABS :? Dufam ze to nebudem muset menit alebo co, nikdy som s ABS nemal problemy.. tak som bol z toho celkom zmateny, ked zacala ta kontrolka svietit.. :roll:

Marra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marra » 09 dub 2006, 23:50

pupo píše:jj, ten tachometer bol zrejme iba predvoj.. jak sa oteplilo, zacala mi svietit aj kontrolka ABS :? Dufam ze to nebudem muset menit alebo co, nikdy som s ABS nemal problemy.. tak som bol z toho celkom zmateny, ked zacala ta kontrolka svietit.. :roll:
Taky uz jsem to slysel od myho kamose mechanika, ze kdyz ti takhle blbne tachac, tak je to vetsinou spatnym cidlem od ABS...

pupo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupo » 28 dub 2006, 14:54

tak som si myslel, bohvie3ako tomu pomozem ked to precistim a prd.. :( Uz sa to objavilo znovu, navyse uz tachometer vobec nejde (teda raz za cas vyskoci a ukaze mi kolko idem, ale inak nula bodov) tak to vyzera ze to budem muset vymenit..
chcem sa len spytat, ci je treba kupovat cely naboj (riesilo sa v inom topicu o ABS) a ci to je urco len v lavom prednom kolese.. :?:

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 29 dub 2006, 22:06

Musíš vymeniť celý ľavý náboj (v smere jazdy), ja som to absolvoval nedávno. Preblikavalo ABS a časom výpadky tachometra. Teraz je všetko OK. Nový náboj SKF 4.900,- Sk
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

Odpovědět