Nechtěné svícení v kabině
Nechtěné svícení v kabině
Předem se omlouvám pokud tu podobné téma je - nenašel jsem. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo vyřešil popř. jak, aby při otevřených dveřích řidiče např. při různých opravách či úpravách interiéru nesvítilo stropní světlo. Už vidím nápady jako vyndej pojistku, nebo přelep čudlík ve dveřích a pod., ale nejde to jinak ?
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- Reklama
- Princ William
- Princ William
No jelikož já mám už v háji baterku, takže vyndavám kontakt od žárovky, to světlo jde vyndat v pohodě rukou, takže je to hned. Jinak se mi často strávala, že mi to vevnitřž svítilo celou noc, protože jsem si rozsvítil, pak vystoupil a jelikož je tam zpožděné zhasínání, tak jsem myslel, že to zachvíli zhasne a na to že jsem to rozsvítil jsem zapoměl ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem to nezkoušel, a nechce se mi zrovinka sejít pár schodů k autu, ale nefunguje třeba: otevřeš dveře, zapneš vypínač světel na osvětlení v kabině, vypneš a nepřestane to svítit????
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Nepřestane...Radoš 92 píše:Sice jsem to nezkoušel, a nechce se mi zrovinka sejít pár schodů k autu, ale nefunguje třeba: otevřeš dveře, zapneš vypínač světel na osvětlení v kabině, vypneš a nepřestane to svítit????
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Hmm mám vyzkoušeno, že pokud nastoupím do auta a zavřu dveře, světlo svítí a přestává svítit se zpožděním - pokud zapnu otočný ovladač na rozsvěcování stropního světla a ihned ho vypnu, světlo přestane svítit okamžitě. Tohle mi ale funguje pouze pokud mám zavřené dveře. Pokud dveře otevřu, můžu vypínač zapínat a vypínat jak chci, ale světlo mi stále svítí. Jestli se to dá někde jak tu zaznělo programovat ( doba svícení) to nevím.Slag píše:Nepřestane...Radoš 92 píše:Sice jsem to nezkoušel, a nechce se mi zrovinka sejít pár schodů k autu, ale nefunguje třeba: otevřeš dveře, zapneš vypínač světel na osvětlení v kabině, vypneš a nepřestane to svítit????
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém: Dneska ráno nastartuju a koukám
stropní světlo svítí dál(vypínač zatlačen-tím to není) tak se rozjedu hodím pravej blinkr a hle stropní bliká taky
zkusil sem i levej -ale nic a pořád svítí. Vypínač ve dveřích to asi není, protože s P blinkrem bliká jen když jsou dveře zavřený, když je otevřu přestane blikat a jen svítí a při vypnutým klíčku píská jak kdyby byly otevřený dveře.Po zavření a zamčení světlo klasicky setmí a zhasne jako obvykle co s tím???
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: