Centrální zamykání

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
MartinS

Centrální zamykání

Příspěvek od MartinS » 20 kvě 2007, 20:18

Zdravím všechny borce! Nějak mě zlobí centrál. Když je zamknuto delší dobu - např. přes noc, tak potom nejde odemknout na DO ani klíčkem v zámku. Někdy se to rozchodí samo, někdy musím párkrát zasunout a vysunout čudel ve dveřích. Tak se ptám: co tomu kde chybí? Jsou tam jenom nějaký "marodný" kontakty? Co mi radíte, asi to musím podrobit rozborce, než se to zamkne nadobro....
Díkas všem MartyS
MartyS
Caravan Edition2000 1.6 motor X16SZR

Reklama

Specnaz

Centrál

Příspěvek od Specnaz » 04 čer 2007, 19:28

Ahoj! Dneska jsem si opravil dálkáč, chyba byla v klíčku, odemknul jsem auto 1 z 6 pokusů kontakty od baterie byli vytrhnuté, tak jsem je připájel a šlape jak hodinky! POZOR tišťák v klíčku je malý, snadno se při letování odpájí kontakty, pokud si nejste jisti, svěřte to nějakému elektronikovi! Obrázek

MartinS

centrál

Příspěvek od MartinS » 04 čer 2007, 21:22

no už jsem myslel, že je to hluchý a že se nenajde žádnej špekulant... mám ještě jeden dálkáč a s tím se to tváří úplně stejně. prostě jak je delší čas zamknuto, tak se mu nechce... jediná prozatímní cesta je odemknout pootočením klíčku v zámku u řidiče a pak "zamrdlat" čudlem nahoru a dolů (cca 3x) a pak se to chytne... tak co je tam teda marodný? díky za snahu.... :!:
MartyS

Specnaz

Příspěvek od Specnaz » 05 čer 2007, 22:01

Ještě možná některý ze zámků je zatuhlý a při delším nepoužívání prostě zatuhne, zkusit je prostříkat nebo tak něco, kamarádovi protočili zámek u řidiče šroubovákem a pak šel ztuha a nemohl otevřít auto, až na několikátej pokus ho otevřel, jinak a si víc neporadím Obrázek

MartinS

centroš

Příspěvek od MartinS » 07 čer 2007, 15:51

tak dobrá, nastartuju wédéčko a stříknu "kam se dá" :D
dneska má astřička nový rozvody a olejíček, tak musí bejt spokojená...
MartyS

Odpovědět