Dodatečná montáž centrálního zamykání

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Study

Dodatečná montáž centrálního zamykání

Příspěvek od Study » 02 dub 2007, 12:21

Máte někdo zkušenosti s dodatečnou montáží centrálního zamykání do astry G caravan, rv. 98 model 99? U opelu mi rekli cenu cca neco pres 5000 Kč a koukal jsem na sady CZ portman, jablotron atp. ty vychazi max. do 2000 Kč. Chtěl bych se optat zda-li někdo s podobnou montáží zkušenosti, bylo mi řečeno že s montáží by problém být neměl, ale každá rada dobrá než se do něčeho pustím. Díky

Reklama

Saša

Příspěvek od Saša » 03 dub 2007, 17:10

Klidně si kup ten který ti vyhovuje a nech si ho někde v opravně namontovat.Mě to stálo 1000kč za montáž. :roll:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

siminkuv

Příspěvek od siminkuv » 04 dub 2007, 07:24

Ahoj, ma odpoved se netyka zrovna Opelu Astry, ale ve starem aute jsem si sam montoval nejakou ridici jednotku pro central od Jablotronu. Proste se pripoji kabely tak jak jsou v manualu primo na draty od centralu a mas to, umi to otevirat samostatne i central u kufru. Nenapsal si, jestli mas funkcni motorky k centralu (jestli je tam vubec mas a otevira ti klicek vsechny dvere). Od toho jablotronu to bylo nejlevnejsi co jsem nasel, byly k tomu dve klicenky pro otevirani. Celkem slusne vymyslene a hlavne to bylo jednoduche. Tu jednotku jsem zrovna ze stareho auta vytahoval pred tydnem a vozim ji v aute, je to takova mala cerna krabicka s mnoha dratama, ale jednoduche, lepsi nez si u opelu nechat montovat central a zaplatit jeste za vymenu klicku nehorazne prachy.

Odpovědět