Výměna palubního počítače TID za MID
-
Výměna palubního počítače TID za MID
Ahoj Mám dotaz ohledně výměny palubního PC. Teď mají na vrakáči Astru, která má MID displej (ukazuje spotřebu, dojezd apod, prostě palubní PC). Já ho před pár dny vzal s tím, že ho zkusím dát na naši Astru. Ale ejhle, my tam máme TID (jen hodiny, rádio a teplota) a úplně jiný konektor. U MIDU je 32 pinů, my máme o dost pinů míň. Kluci tady někde psali, že dodělávali kabeláž, protože tu originální nemohli sehnat... My máme možnost sehnat cokoliv z té astry, zatím máme ten MID displej. V tom vraku je veškerá kabeláž, páčka na stěrače, kde je i přepínání toho palubního PC. A teď otázka, myslíte, že stačí vybrakovat kabeláž z toho vraku a napojit ji do našeho auta? Vůbec v tomhle nevím, jestli to má vůbec smysl zkoušet...
Opel Astra G 1.7DT 2001 černá, 55.000Km, Sonar angel eyes, čirá zadní světla
- Reklama
Re: Výměna palubního počítače TID za MID
Jestli máš schemata a víš, co s tím- podle dotazu si to úplně nemyslím, pak to má smysl. Já bych to teda řešil tak, že bych nechal původní kabeláž, z toho předchozího auta ještě vycvakl konektor na MID a zbytek kabeláže dotahal. Plus páčku a kabeláž.
Je tu i návod, tak je to všechno popsané.
Asi je to řešitelné i tou kabeláží odkud bys to kuchal, pro mě dost nepředstavitelná záležitost.
Je tu i návod, tak je to všechno popsané.
Asi je to řešitelné i tou kabeláží odkud bys to kuchal, pro mě dost nepředstavitelná záležitost.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Zdravim,prosim o radu?Chtel bych vymenit muj Mid,mam Astru G 1.4 16v .Na netu sem nasel z 1.6 16v,muze byt, nebo to musi byt stejny typ motoru.predem dik za rady
Astra g 1.4 16v 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě by to mělo být stejné.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet