Neodomiká kufor
Neodomiká kufor
Zdravim vás.....chcem poradiť. Dnes ráno som odomkol auto centrálom, ale neodomklo mi kufor. Včera to bolo v pohode. Viete mi niekto poradiť? mám astra g x14xe. Ďakujem
- Reklama
Re: Neodomiká kufor
kombík?
Možná bych prozkoumal dráty v "husím krku", je docela možné že se přerušil jeden z drátů který napájí centrální zámek prvě od zadních dveří. (husí krk to je ta guma ve které vedou dráty z auta do dveří nahoře u střechy)
ASTRA LA VISTA
Odporucil by som si precitat aj uzivatelsku prirucku, ci si si len tym klucom nevypol otvaranie kufru pomocou centralu.
To je taky možné, třeba jsi ty nebo někdo kdo měl přístup ke klíčům zamkl zadní vrata klíčem a potom je centrál mimo!Lake292 píše:Odporucil by som si precitat aj uzivatelsku prirucku, ci si si len tym klucom nevypol otvaranie kufru pomocou centralu.
ASTRA LA VISTA
šikmá zadná časť má kabeláž privedenú do veka kufra? Nie som si istý? Preto ma to napadlo ako prvé, skontrolovať husie krky, ak má kombi.COBEIN píše:Možná bych prozkoumal dráty v "husím krku", je docela možné že se přerušil jeden z drátů který napájí centrální zámek prvě od zadních dveří. (husí krk to je ta guma ve které vedou dráty z auta do dveří nahoře u střechy)
Nikdy jsem "krátkou" astřici neměl, ale nějak ta elektrika do víka vézt musí ne? Je tam přece stěrač,centrál, výhřev okna a osvětlení RZ!
ASTRA LA VISTA
Mrazy povolili a kufor funguje normálne...takže sa vám ospravedlňujem a zároveň ďakujem za snahu.....
Takže rada na závěr je: pořídit si vyhřívanou garáž!kajo79 píše:Mrazy povolili a kufor funguje normálne...takže sa vám ospravedlňujem a zároveň ďakujem za snahu.....
ASTRA LA VISTA