Zmena originálnej autozasuvky 12v za inú normalnu
-
Zmena originálnej autozasuvky 12v za inú normalnu
Ahoj borci, riešil už niekto zmenu tej slávnej auto zásuvky tzv. zapalovač cigariet na inú podobnú ktorá tam udrží to čo tam aj strčím. Z tej originálnej GM tam všetko vyskákava a už ma to popravde nebaví a ani môjho mladého na Astrici. Vyhynanie plieškov na zástrčkách nemá nijaky zmysel! V brachovej Filcke z WV group to perfektne drži ako ma.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Re: Zmena originálnej autozasuvky 12v za inú normalnu
Dal jsem tam z aliexpresu jinou, ma zezadu zavit na prevlecnou matici. Pohoda. Tohle se Adamovi u Opla moc nepovedlo no. Ze se jerry s tvymi zkusenostmi a predelavkami ptas na tohle?
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
já jsem celou tu autozásuvku vyrval a dal tam zásuvku na dvě usbčka. Cigarety nekouřím a takhle je to jednodušší pro připojení čehokoli
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky sem už nad tím uvažoval - jak je možný že to vše s toho vypadává?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Dobrý nápadkaliban píše:já jsem celou tu autozásuvku vyrval a dal tam zásuvku na dvě usbčka. Cigarety nekouřím a takhle je to jednodušší pro připojení čehokoli
Pasuje tam niečo také?
Astra G 1.4 Twinport
Len pre inšpiráciu
Aby sa mi napájacie káble napríklad od navigácie nemotali niekde okolo rýchlostnej páky, napadla ma myšlienka zabudovať nabíjačku niekde navrchu, pod predným sklom. Zmestilo by sa niečo také napríklad do A stĺpika?
Aby sa mi napájacie káble napríklad od navigácie nemotali niekde okolo rýchlostnej páky, napadla ma myšlienka zabudovať nabíjačku niekde navrchu, pod predným sklom. Zmestilo by sa niečo také napríklad do A stĺpika?
Astra G 1.4 Twinport
Ano něco takového tam pasuje. Trochu nevýhoda je, že to svítí modře a docela silně bez té krytky nebo alespoň mě to vadí takže mám přes to krytku když nepotřebuju usbčko. Mám tam něco takového jako jsi dával nebo tohle z odkazu: https://www.google.cz/search?q=usb+z%C3 ... uM1c-brSUM:
-
To máš pravdu, ale ako beži čas tak mám momentalne iné priority a tak moc času na ptakoviny-prkotiny není zrovna moc času, ved to asi znáš aj sam?22 ToMik píše: Ze se jerry s tvymi zkusenostmi a predelavkami ptas na tohle?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957