Astra G- hřeje volant

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
katkap1

Astra G- hřeje volant

Příspěvek od katkap1 » 06 zář 2017, 21:14

Ahoj všem, mám dotaz. Dnes jsem přivezla ze servisu svou astřici- měnila se lamda sonda, výfuk, tlumí mě a opravovala klapka v motoru. Stálo to dost penez a cestou zpátky jsem zjistila, ze mi trochu hreje volant v místech ovládání rádia. Astra la vista vyrobena v roce 2004, takže Ikdyz ji mám dva měsíce, poxhybuju, ze to ma vyhřívaný volant. Myslíte, ze opravy mely nějaký vliv na volant? Není horký nebo tak, jen v téch místech hreje na obou stranách. Mám strach, ze něco zkratovalo. Ale všechno funguje. Tak nevim :-( díky za rady, nechci hned volat mechanikovi.

Reklama

Alzafir

Re: Astra G- hřeje volant

Příspěvek od Alzafir » 07 zář 2017, 08:15

Vyhřívaný volant určitě nemáš :mrgreen:
No ale na druhou stranu, je mezi námi sposta kutilů, co původní auto předělají k nepoznání :lol:
Tohle asi ale nebude ten případ. To co měnili nesouvisí s interiérem, takže to asi máš od začátku.
Jestli se nepletu je to napájené 5V, pak sady odporů, co vytvářejí napěťovou sběrnici pro ovládání rádia.
Sleduj to, no já bych se toho nebál. Ale takhle na dálku těžko posuzovat.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra G- hřeje volant

Příspěvek od Marťasek » 07 zář 2017, 13:03

to měla na sluníčku a to vykonalo termonukleární silou ohřátí volantu za pomocí přetaveného oxidu křemičitého s příměsí uhličitanu sodného, draselného a vápennatého :mrgreen:

Jinými slovy i když je venku již "zima", tak sluníčko má ještě dost sil za pomocí čelního skla automobilu ten interier dost vytopit... Možná na něj svítilo a byl tam i částečně stín a tak se to ohřeje...

Jinak vyhřívaný volant tak to je sen mé drahé polovičky 8) což bohužel Gčko nebo zafira a nemá :-(
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Odpovědět