nejdou otevrit dvere
nejdou otevrit dvere
Ahoj, mam problem s otviranim dveri, precet sem zde vsechno mozny, ale muj problem jsem neobjevil. Do ted fungovalo vsechno normalne, dalkou jsem dvere otevrel, zavrel na prvni polohu, na druhou polohu, klickem taky vsechny dvere fungovaly a dneska rano jsem prijel do prace, auto normalne dalkou zavrel a odpoledne jsem chtel dalkou otevrit a nic. Zkusil jsem otevrit klickem a otevreli se jenom dvere u ridice.U spolujezdce, vzadu u ridice a za spolujezdcem zustali zavreny, kufr taky. Jenze zadny tydle dvere nejdou otevrit ani zevnitr. Cudlik vytahnu a dvere neotevru. Otevru jenom kufr klickem. Ted poradte, kde zacit hledat chybu. Pro zacatek by stacilo, abych moh manualne otvirat a zamykat dvere. Mozna by mohl byt problem s kabelama v pruchodkach ve dverich, ale jak se knim dostat, kdyz dvere nemuzu otevrit?
Astra G caravan X16XEL r.v.1999
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
- Reklama
Re: nejdou otevrit dvere
neni vybita baterka?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak jsem pokrocil. Ve tme pred panelakem, se blbe opravuje, ale mozna jsem plasil zbytecne, byla prepalena pojistka, dal jsem jinou a funguje to, zatim. Ted najit proc byla prepalen, jestli nejsou kabely pruchodkach ve dverich poruseny a opravit, zaizolovat. Ted jenom otazka, kdyz nefunguje central, tak nejdou otevrit zadny dvere ani zevnitr?
Astra G caravan X16XEL r.v.1999
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
- vasekpetr1
Jestli zamykáš na druhou polohu (závora), tak neotevřeš ani zevnitř. Na první polohu by otevřít měly.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)