Lambda Sonda - jaká je špatná ? :-)
Lambda Sonda - jaká je špatná ? :-)
Ahoj,
kluci mam problem, nejde mi jezdit s autem pod 10 litru a dřív jsem s tim normalne do deset litru jezdil ...
Pravděpodobně je to lambdou.
Otazka nastává, jakou defaultní hodnotu má lambda posílat když je dobrá ? nevim jaká je u opla ....
Abych vedel jakou vymenit
Predem dekuji.
S pozdravem,
Michal.
kluci mam problem, nejde mi jezdit s autem pod 10 litru a dřív jsem s tim normalne do deset litru jezdil ...
Pravděpodobně je to lambdou.
Otazka nastává, jakou defaultní hodnotu má lambda posílat když je dobrá ? nevim jaká je u opla ....
Abych vedel jakou vymenit
Predem dekuji.
S pozdravem,
Michal.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- Reklama
Re: Lambda Sonda - jaká je špatná ? :-)
Není problém "vygooglit". Sinusoida cca 100-900 mV
Proč bych doprdele googlil, když existuje tohle forum a jsem majitel opla ? zbytečná informace, absolutně...
Každopadně Ti děkuji za hodnotu
Michal.
Každopadně Ti děkuji za hodnotu
Michal.
Vyhledat si informaci sám má spoustu výhod, ale tobě evidentně nemá smysl něco vysvětlovat.
Mimochodem tohle fórum funguje taky proto aby majitelé Opelů mohli do prdele použít funkci Hledat!
Mimochodem tohle fórum funguje taky proto aby majitelé Opelů mohli do prdele použít funkci Hledat!
Super !
Tak až mi najdeš něco ohledně Z20LET, Lambda Sondy a defaultních hodnot, které má posílat do ŘJ, tak se pobouchej po pleci ...
Nic k tomuto motoru a tématu tu není...
A jestli s tím máš takovej problém, že sem se tu na něco zeptal, aniž by si měl potvrzeno, jestli jsem použil či nepoužil funkci hledat, tak si s dovolením polib prdel a jdi si svoje mindráky řešit, třeba za maminkou ....
Nikoho tady nezajímá tvoje chuť moralizovat, ale jen informace k předmětu tohoto vlákna
Měj se krásně a nebuď tak neštastný !
S pozdravem
Michal.
Tak až mi najdeš něco ohledně Z20LET, Lambda Sondy a defaultních hodnot, které má posílat do ŘJ, tak se pobouchej po pleci ...
Nic k tomuto motoru a tématu tu není...
A jestli s tím máš takovej problém, že sem se tu na něco zeptal, aniž by si měl potvrzeno, jestli jsem použil či nepoužil funkci hledat, tak si s dovolením polib prdel a jdi si svoje mindráky řešit, třeba za maminkou ....
Nikoho tady nezajímá tvoje chuť moralizovat, ale jen informace k předmětu tohoto vlákna
Měj se krásně a nebuď tak neštastný !
S pozdravem
Michal.
Kuře jde učit slepici ohledne hledani
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Sabelt, ty jsi prostě defaultní vůl.