jemny-tichy piskot v motorovem prostoru
jemny-tichy piskot v motorovem prostoru
Zdravim vas vsechny po hodne dlouhe dobe jsem se vratil na forum jako nekdo jinny jelikoz jsem mnel problem se prihlasit tak jsem se znova zaregistroval Ale k veci : Vsiml jsem si ze pri otevrene kapote a bezicim motoru se ozyva jemnoumky konstantni piskot a jde to jako od pojistek v motoru pod pojistkama servo nadrzka ale je to jako nahore mezi sanim motoru a pojistkama ,muze se ten zvuk jen odrazet a jit od sani ! Nevi nekdo jestli mam po tom jit a co to muze byt Dekuji vsem
- Reklama
-
Re: jemny-tichy piskot v motorovem prostoru
Už leštim veštiacu guľu, možno že zistim aj ake auto maš!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Dekuji moc mam to napsat nebo to opravdu uhadnes
-
- Kontaktovat uživatele:
Jemne piskani, alespon u mne, je servo a nebo jsem slysel jeste takhle piskat altik. Kdyz nekoho nechas tocit volantem, meni se to piskani ??
Zdravim te Harry Jeste jsem to nezkousel nemel jsem nikoho po ruce ale dnes vezmu manzelku at jde tocit ! Mam prave strach z takovych veci jako je altik a servo hlavne servo je elektricke a velka oprava kdyz se pokazi !!! Taky jsem mnel strach jestli neprisava falesny vzduch a neni dirka v sani ! Umyl jsem motor nastartoval oprel se a cumnel jak bezi a uvedomil jak to piska , dela to porad a uz jsem najezdil 600Km od umyti je to pres tyden a porad to dela !
- vasekpetr1
Nepíšeš co je to za motor, ale možná bych na zkoušku shodil klínový řemen, nastartoval a poslouchal. Samozřejmě bude svítit kontrolka dobíjení a neměl by naběhnout ani posilovač řízení, ale vyloučíš falešné sání a věci okolo alternátoru, posilovače, kladek a vodní pumpy. Potom bych zkusil nahodit řemen, odpojit pojistku pro posilovač (F7 - 80A v mot. prostoru) a mělo by být jasno.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Zdravim Vasku ja mam Z18XE Diki za radu a postup . tam ten klinak je trochu problem on je pod mustkem-drzakem ! Bude to trochu prace s tim A kdyz to bude to servo ?? Ani nevim jestli je to normalni ten piskot ze serva a nebo blizici se pohroma ? Diki
- vasekpetr1
Mně píská altík od poslední výměny (takže už 2 roky) a neřeším to. Napětí drží, neprokluzuje, tak ho nechávám být. Zkus i klasický postup dřevěné násady na kladivu na uchu a třeba poznáš, jestli je to kladka, altík nebo něco úplně jiného.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Jo diki zkusim je to nejschudnejsi cesta ,kamarad pouzival sroubovak na poslech motoru atd. Je to rychle a pohodlne mam to taky po vymene rozvodu a klinaku ve značce a to je dalsi duvod proc se v tom nechci moc kopat Dekuji moc
Tak jsem poslal manzelku tocit volantem a opravdu to piskani se zacalo menit toninu na normalni vrčeni ,teda aspon si myslim ze to je normalni Nemel jsem jeste tu cest u mych byvalych aut mit elektricky posilovac jen starou dobrou klasiku Tak vlastne ted bych potreboval vedet prosim jestli je to normalni a nebo se blizi vydaje Diki vsem za odpoved
Ahoj. Myslím, že je to OK. Mám taky elektro servo a taky mi jemně píská Takže bych se toho nebál...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Me to servo popiskava uz 5 let.
Dekuji kluci tak to je dobra zprava mam radost Tak preji vse nej a at nam to jezdi dokud to neprodame
místo šroubováku doporučuji např, hranolek dřeva např 6x6 mm- nebo plastovou tyčinku
přeci jenom nehrozí takové nebezpečí
přeci jenom nehrozí takové nebezpečí
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic