Ahoj,
rád bych se zeptal jestli máte někdo zkušenost s problémem při diagnostice s výsledkem "Snímač tlaku" ?
Mám auto Opel Astra G Bertone, motor 2litr Turbo benzín, r.v. 2002
Při zapnutí Turba se mi hodí auto do "nouzového režimu" a při zapojení diagnostiky se ukáže chyba s výsledkem vadného "Snímače tlaku", provedl jsem výměnu za nový ale ne originál a po vypojení baterie aby se auto "restartovalo" se ta samá chyba oběvila opět hned po zapnutí turba. Diagnostiku jsem si nechal provést u 2 lidí ze stejným výsledkem
Nevíte někdo v čem může být chyba?
Předem díky za každou radu
Snímač tlaku ( chyba diagnostika )
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Snímač tlaku ( chyba diagnostika )
No tak to asi nebude chyba snímače tlaku a asi ten problém s tlakem tam skutečně bude. Řekl bych ale, že by nebylo od věci, kdybys nejdříve napsal přesně celou hlášku i s kódem (číslem) poruchy. Takto je ta tvoje hláška příliš obecná.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
No já jsem s tím byl v servisu ( né Opel ) a tam mi jen řekl, že je to tato chyba a objednal nový snímač tlaku ale chyba zůstala a 2 500Kč v pr***
Myslíte, že to může být tím že to není originál náhradní díl?
Případně jestli je tu někdo z okolí Pardubic ze stejným autem ( originál snímačem tlaku ), který by byl ochoten zkusit výměnu zda je to opravdu tou kopii? Nerad bych do toho dával další prachy bez výsledku
Myslíte, že to může být tím že to není originál náhradní díl?
Případně jestli je tu někdo z okolí Pardubic ze stejným autem ( originál snímačem tlaku ), který by byl ochoten zkusit výměnu zda je to opravdu tou kopii? Nerad bych do toho dával další prachy bez výsledku
- vasekpetr1
Jestli jsi od perníkova , tak neváhej a uháněj za dennym. To je odborník na slovo vzatý, všichni jsou s ním maximálně spokojeni .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,