Snímač tlaku ( chyba diagnostika )

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Bzek

Snímač tlaku ( chyba diagnostika )

Příspěvek od Bzek » 06 srp 2013, 11:24

Ahoj,

rád bych se zeptal jestli máte někdo zkušenost s problémem při diagnostice s výsledkem "Snímač tlaku" ?

Mám auto Opel Astra G Bertone, motor 2litr Turbo benzín, r.v. 2002

Při zapnutí Turba se mi hodí auto do "nouzového režimu" a při zapojení diagnostiky se ukáže chyba s výsledkem vadného "Snímače tlaku", provedl jsem výměnu za nový ale ne originál a po vypojení baterie aby se auto "restartovalo" se ta samá chyba oběvila opět hned po zapnutí turba. Diagnostiku jsem si nechal provést u 2 lidí ze stejným výsledkem :(

Nevíte někdo v čem může být chyba?

Předem díky za každou radu

Reklama

vasekpetr1

Re: Snímač tlaku ( chyba diagnostika )

Příspěvek od vasekpetr1 » 06 srp 2013, 13:43

No tak to asi nebude chyba snímače tlaku a asi ten problém s tlakem tam skutečně bude. Řekl bych ale, že by nebylo od věci, kdybys nejdříve napsal přesně celou hlášku i s kódem (číslem) poruchy. Takto je ta tvoje hláška příliš obecná.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

Bzek

Příspěvek od Bzek » 06 srp 2013, 14:15

No já jsem s tím byl v servisu ( né Opel ) a tam mi jen řekl, že je to tato chyba a objednal nový snímač tlaku ale chyba zůstala a 2 500Kč v pr*** :(

Myslíte, že to může být tím že to není originál náhradní díl?

Případně jestli je tu někdo z okolí Pardubic ze stejným autem ( originál snímačem tlaku ), který by byl ochoten zkusit výměnu zda je to opravdu tou kopii? Nerad bych do toho dával další prachy bez výsledku :(

vasekpetr1

Příspěvek od vasekpetr1 » 06 srp 2013, 14:26

Jestli jsi od perníkova :D , tak neváhej a uháněj za dennym. To je odborník na slovo vzatý, všichni jsou s ním maximálně spokojeni 8) .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

Odpovědět