Astráci, kdopak z Vás je tu odborník na xenony ?
Dočetl jsem se, že v Rapidu budou xenony, jež mají světelný tok do 2000 lumenů a dle legislativy nevyžadují ostřikovače ani automatickou regulaci náklonu. Podařilo se mi zjistit, že Osram je má v katalogu na letošní rok a jde o typ d8s.
Na netu jse našel například tyto xenony na Astru http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... -leve.html. Jsou tam výbojky d2s.
Nevíte, šlo by je nahradit těmi d8s ?
Díky a hlavně mě tu neukamenujte, vím, že jse spousta lidí co dodatečné montáže xenonů odsuzují. Jen mě to zajímá a pokud by to bylo možné a zákonům vyhovující, docela by se mi to líbilo
Xenony
- LuisVostrel
- Reklama
Re: Xenony
přemýšlej... Výbojkové zdroje světla je možno použít pouze do světlometů pro tyto zdroje světla schválené podle příslušných legislativních norem.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- LuisVostrel
Takže jediná šance by byla, že by vyrobili světla na Astru, postavená přímo na výbojky d8s ?
Přesně tak jak jsi to napsal
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
a hlavně d8s je novinka roku 2010/11 takže zapomen na to že by to na géčko mělo někdy homologaci... lega by si to dělal tak jako výrobci tuningových světlometů... koupíš a okopíruješ krycí plexi i se všema kodama a éčkama od origo... ale když se stane průser a najdeš nekoho kdo v tom umí chodit smolík...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw