Osvětlení středního panelu
Osvětlení středního panelu
Ahoj, mám problém. Z ničeho nic mi občas přestane svítil osvětlení středního panelu a to ovládání ventilátoru (3 otočné knoflíky a 3 tlačítka...klima,vyhřívání okna a vnitřní cirkulace). Stane so to tak 2x z deseti rozsvícení světel. Pak stačí klepnout na pravou stranu z boku a hned se to rozvítí. Celý panel jsem rozebral, celé ovládání vyndal, pročistil kontakty a vyměnil jednu žárovku (která je viditelná pod středním otočným knoflíkem). Jinou jsem tam nenašel. Tato se právě jednou rozsvítila, pak zase ne. A dělá to i po vyčištění a výměně žárovky. Už mne nenapadá na co se ještě zaměřit. Díky za Vaše postřehy a rady.
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
- Reklama
zpráva
To jsem měl právě rozpojené, konektory pročištěné i kabely do svorkovnice jsem kontroloval, taky žádný uvolněný...
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
Re:
Nemate nekdo fotku jak to ma v noci svitit a kolik tam je tech zarovek?Ja to mel taky rozdelane a videl jsem tam jen jednu zarovku .Svitila a ted asi zase nesviti.Mam vsude tmu.Piškót píše:Tak tohle jsem resil taky,me to delala patice zarovky,kdyz jsem pohnul z knoflikem,ktery urcuje smer ventilace,tak to zhaslo!!!dobra dobre mirena rana to zase rozvitila,to bile kolecko co je zezadu mi odtlacelo tu vysokou zarovku,tak jsem tam dal modre LED diody v a obrousil patici a vse je O.K.
Muzes poslat nejaky navod jak jsi tam dal ty krasne led diodky?Diky
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010