nefunkcni sklapeni svetel a technicka
nefunkcni sklapeni svetel a technicka
kdyz mi nefunguje sklapeni svetel projde auto technickou?
to je jediny problem, co me trapi a nechce se mi to moc resit
- Reklama
Re: nefunkcni sklapeni svetel a technicka
treba u nas na technicky mi to nezkouseli vubec...marty píše:kdyz mi nefunguje sklapeni svetel projde auto technickou?
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
-
nemyslim ze by funkcnost mechanismu ovladani svetel z kabiny mela byt predmetem stk. jde jen o to, abys ty svetla mel dobre serizene az to tam povezes a neviselo ti jedno do zeme a druhe nekam do nebe.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
Moc lidí to neví ale kdokoliv kdo pojede na technickou a změřej mu že mu jedno světlo svítí nahoru a druhý do země tak někdo z technický je na požádání povinej ty světla seřídit! proto to taky kolikrát vůbec neměřej a když tak řeknou "nechte si někde seštelovat světla" ale nevyhoděj tě kvůli tomu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
presne tak jsem to udelal ja. ja jsem si dokonce zajel za nima at me to sestelujou nebot pred tim se na to vys... kdyz jsem byl na technickej a prosel jsem v pohoVojta píše:Moc lidí to neví ale kdokoliv kdo pojede na technickou a změřej mu že mu jedno světlo svítí nahoru a druhý do země tak někdo z technický je na požádání povinej ty světla seřídit! proto to taky kolikrát vůbec neměřej a když tak řeknou "nechte si někde seštelovat světla" ale nevyhoděj tě kvůli tomu
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se objednával na STK (jdu ve středu), tak jsem se technika ptal (kvůli tomuto tématu), jestli musí fungovat sklápění světel. Odpověděl, že jednoznačně musí, protože bude nastavovat světla a ty musí být v nulové poloze, protože když se tam naloží náklad, řidič musí být schopen světla sklopit, jinak oslňuje protijedoucí a to je nepřípustné. Proto je to hodnocené jako závažná závada.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
-
to se mi zda trosku pritazeny za vlasy, ale jeslti to ten technik myslel vazne tak mas do stredy co delat. jde o to, kde mas problem - pokud je to nekde v ovladani (v tom "tocitku" v palubce), tak relativne v pohode, to myslim sezenes na vrakaci za par kacek, ale pokud je problem v samotnem mechanismu serizovani svetel (a to byva casto po celnich bourackach), to bude asi drazsi.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
Co je vo vnutri svetlometu?
Ahojte,
na mojej Astre G 1,4 16V rv 2003 zrazil povodny majitel psa - naraz do praveho predneho svetlometu. Odvtedy nejde na nom sklapanie. Vybral som motorcek, ten pri otacani kolecka zmeny sklonu zasuva/vysuva plastovu, na konci zagulatenu tycku v rozsahu asi 2-3 mm. Chcel som motorcek vybrat aj z laveho svetlometu, ale pri "lahkom nasili" nesiel vybrat, ta tycka akoby na niecom visela. Silnejsie som sa bal potiahnut, aby som nieco neurval. V pravom akoby nic nebolo...
Neviete niekto, ako to vyzera vo vnutri svetlometu? Nechcem to zatial ani rozoberat kvoli nutnosti rozobratia naraznika, preto sa pytam, ci je moznost to nejako na kolene zreparovat, predsa len cely svetlomet nie lacna zalezitost.
Diky.
na mojej Astre G 1,4 16V rv 2003 zrazil povodny majitel psa - naraz do praveho predneho svetlometu. Odvtedy nejde na nom sklapanie. Vybral som motorcek, ten pri otacani kolecka zmeny sklonu zasuva/vysuva plastovu, na konci zagulatenu tycku v rozsahu asi 2-3 mm. Chcel som motorcek vybrat aj z laveho svetlometu, ale pri "lahkom nasili" nesiel vybrat, ta tycka akoby na niecom visela. Silnejsie som sa bal potiahnut, aby som nieco neurval. V pravom akoby nic nebolo...
Neviete niekto, ako to vyzera vo vnutri svetlometu? Nechcem to zatial ani rozoberat kvoli nutnosti rozobratia naraznika, preto sa pytam, ci je moznost to nejako na kolene zreparovat, predsa len cely svetlomet nie lacna zalezitost.
Diky.
Re: Co je vo vnutri svetlometu?
Je to udělané jako kulový kloub/částečně/,je to do sebe zacvaknutý,aby motorek mohl s parabolou hýbat dopředu i dozadu.V pravém světle asi budeš mít ulomené lůžko na parabole,proto Ti šel motorek lehko vyndat.Jinak po uvolnění motorku ho zkus vysunout do strany a nebo víc zatáhnout,aby vyskočil z lůžka.depe píše:Ahojte,
Diky.