Nejde dálkové ovládání dveří
Nejde dálkové ovládání dveří
Zdravim, mam takovy problem, zakoupil jsem Astru G Kombi rv.98 a i pres vymenu baterií v klíčích nefunguje dálkové ovládání dveří. V první poloze zapalování lze spárovat, poté ještě odemkne/zamkne tak maximálně 2x, později už ani ťuk.Máte s tímto problémem někdo zkušenost?
Díky všem! knz
Díky všem! knz
- Reklama
Re: Nejde dálkové ovládání dveří
Buď si s tím klíčem mimo dosah auta někdo hraje (třeba dítě), nebo jsou v háji kontakty mezi baterií a tišťákem DO. Pokud bys použil klíčové slovo hledat, tak tu toho o tomto najdeš hodně.
třeba: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=17942
třeba: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=17942
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Moc jsem nepochopil tvuj prispevek "dite si hraje s klicem" , s klicem si v dobe zkouseni i nezkouseni nikdo nehral, nevim jak u predchoziho majitele, v dosahu jsem taky, pac jsem to zkousel treba i z 1m. Jeste jsem zapomel podotknout ze diodka na klici taky pri stisknuti sviti tak vselijak, obcas pri podrzeni sviti normalne, obcas jen problikne, ale jak jsem predeslal baterie jsou nove. Jinak zrovna v tom odkazu na ten topic jsem se toho moc nedozvedel, ale dik za snahu
toto vyzera fakt na zly kontakt baterky... daj dole ten plastovy obal a skus preletovat ten drziak na baterku.... inak mozes skusit pritlacit baterku na plosak a tak prepinat...
zdravím já mám s tím takovou zkušenost ..dělalo mi to to samé zajel jsem za kamarádem automechanikem a ten mi rozebral zámek dveří tam vyměnil nějakou součástku která byla spálená napájel novou a dodneška s tím nemám problém možná je chyba tam
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Zkusim se tedy poradne podivat na ten klic, pokud to nevyresim tam tak se poradim se znamym automechanikem, bohuzel neni zrovna znalec co se tyce aster, tak nevim zda mu bude stacit rict "aby neco ve dverich preletoval" Rad bych tento problem vyresil sam a nejlepe zadarmo...kazdopadne se na to dneska poradne kouknu, dik za vsechny rady.
né ve dveřích bacha přímo v zámku musíš ho rozebrat vyvrtat ten šroubek co to drží a tam jsou dvě součástky vypadlo mi jméno jak se tomu nadává a jedna byla spálená..nedávala proud tak jí vyměnil za jinou..ta součástka stojí cca 3 koruny ..přiletovat nasadit do dvěří,,zpárovat ale jak říkám problém může být kdekoliv
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
ok, diky, vyzkousim a dam vedet
- vasekpetr1
Mám za to, že v zámku je pouze mikrospínač pro centrál.kulisek91 píše:né ve dveřích bacha přímo v zámku musíš ho rozebrat vyvrtat ten šroubek co to drží a tam jsou dvě součástky vypadlo mi jméno jak se tomu nadává a jedna byla spálená..nedávala proud tak jí vyměnil za jinou..ta součástka stojí cca 3 koruny ..přiletovat nasadit do dvěří,,zpárovat ale jak říkám problém může být kdekoliv
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Poradne jsem se pohrabal v tom klici a zjistil "pouze" spatne dolehajici baterku, tak to podlozeni kusem papiru vyresilo "snad" , zatim to fakci tak jak ma..tak uvidime
Bude to ok...dělalo mi to přesně to samé co píšeš...byl jsem dlouho línej rozloupnout ten klíček tak jsem to vždy když to nešlo odemknou řešil pokelpáním klíčem o nohu aby se tam ta baterka hnula do správné polohy . Nicméně po >>opravě<< kontaktu je to v pohoděkinkz píše:Poradne jsem se pohrabal v tom klici a zjistil "pouze" spatne dolehajici baterku, tak to podlozeni kusem papiru vyresilo "snad" , zatim to fakci tak jak ma..tak uvidime
- vasekpetr1
Máš originál klíč? Tak šup šup do výměny . Je to jednoduché, laciné a velmi efektní řešení .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Když si někdo (nejčastěji dítě) hraje s klíčem mimo dosah DO, rozhodí se kód. Musí se pak znovu synchronizovat.kinkz píše:Moc jsem nepochopil tvuj prispevek "dite si hraje s klicem"
Tam je popis jak opravit kontakty baterie, a vůbec tak nějak "vyčistit DO klíče". Takto "urvaných kontaktů" jsem se naspravoval už vícero.kinkz píše:Jinak zrovna v tom odkazu na ten topic jsem se toho moc nedozvedel...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Když si někdo (nejčastěji dítě) hraje s klíčem mimo dosah DO, rozhodí se kód. Musí se pak znovu synchronizovat.APiK píše:kinkz píše:Moc jsem nepochopil tvuj prispevek "dite si hraje s klicem"
A ta sinchronizace se dělá jak? Doufám že s tím nemusím do servisu. Mám stejnej problém. Rozdělal jsem klíč a již byl podložený papírkem kontakty jsem přeletoval ale stále nefunguje.
Astra G 1.4 16V Hatchback
-
- Kontaktovat uživatele:
Pouzij HLEDAT, uz to tady je nekolikrat. Strcis klic do zapalovani, roznes kontrolky a podrzis nektere tlacitko na DO. Dvere se zamknou a hned odemknou a hotovo.