Centrální odemykání
Centrální odemykání
Zdarec, stalo se vám už, že by vám zároveň odešel centrál na celém autě? Mě asi ano. Mám opel astra g r.v. 1998, 1.8. Ráno přijdu k autu, chci odemknout dálkovým ovladačem a nic. Na ovladači jen zabliká dioda (baterka v ovladači byla měněná asi 4 měsíce zpátky), na autě probliknou směrové světla, ale zámky se neodemknou. Musím otevřít klíčkem, ale stejně odemknu jen dveře od řidiče. Ostatní nejdou vůbec. 5 dveře taky jen přes klíč manuálně. Nevíte někdo co s tím nebo kdo by to dokázal opravit? Jsem z jižní Moravy (Vracov u Kyjova)
Díky za rady
Díky za rady
opel astra g, 1.8, 85kW, r.v. 1998
- Reklama
Re: Centrální odemykání
Kontrola ŘJ centrálu a kabeláže k ní. Dále kontrola kabelů v průchodkách dveří, především těch pátých.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
A nevíš, kde se to dá opravit a kolik to asi bude stát? Jinak díky
Nemám věšteckou kouli . Pokud máš třeba povytažený konektor nebo přerušený kabel, bude to stát pár šprdlíků, ale pokud Ti třeba shořela ŘJ centrálu a všechny motorky k tomu (což se bohužel stát může), můžeš zaplatit několik tisíc (záleží na dílech z vrakoviště, protože u nových se nedoplatíš)
Kde opravit? napiš nejprv odkud jsi.
Jsu z jižní Moravy - Vracov, blízko Kyjova, Hodonína a asi 50km od Brna
A ta řídící jednotka centrálu se nachází kde? Nejsu moc technický typ, tak se omlouvám
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Doporučuji navštívit RomanaK.
Tak jsem podle vašich rad rozdělal řídící jednotku centrálního zamykání a našel jsem to, čeho jsem se nejvíc obával. Spálené obvody na tišťáku. (viz foto)
Neví někdo kolik stojí nová jednotka (pokud možno origo)
Neví někdo kolik stojí nová jednotka (pokud možno origo)
Seženeš na vrakovišti. Hlavně ale najdi příčinu, tzn. jestli nemáš někde zkrat v kabeláži (dříve zmiňované průchodky dveří), jinak se Ti to může stát znovu.
Myslím, že mě odešel motorek v pravých zdaních dveřích.
Chci se ještě zeptat, pokud odpojím řídící jednotku, odblokují se mě dveře? Nemůžu je vůbec otevřít, jen od řidiče a kufr přes klíč otevřu.
Chci se ještě zeptat, pokud odpojím řídící jednotku, odblokují se mě dveře? Nemůžu je vůbec otevřít, jen od řidiče a kufr přes klíč otevřu.
Tak s pomocí kamaráda jsem chybu na centrálu zamykání obešel. Obvod jsme přemostili přes pojistku. Jeszdím s tím už asi 2 měsíce a funguje jako dřív. Super. A oprava stála trochu času a jednu pojistku )