!!! RELE !!!

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Diabl0

!!! RELE !!!

Příspěvek od Diabl0 » 18 kvě 2011, 14:33

Ahoj vsetci, mam dotaz, ako uz v jednej teme bol spominany problem s motorcekom na klapke pre vnutorny okruh, ide oto ze mne ten motorcek furt ide a podla vsetkeho rele na jeho vypinanie je na paneli ovladania topenia, mam objednany novy panel no vedel by mi n iekto potvrdit ze to skutocne je tak nakolko panel nieje lacna zalezitost a ja uz zajtra mam ist ponho tak v pripade ze to rele nebude natom panelli vyhodim kopu penazi zbytocne ... Dik za odpoved chlapi a sorry ze nova tema kvoli tomu ale je to surne ..
Opel Astra G, r.v. 1999, 1.8 16V.

Reklama

prma

Re: !!! RELE !!!

Příspěvek od prma » 18 kvě 2011, 15:11

Ten problém s klapkou jsem měl též.Už si to nepamatuju přesně,ale mám pocit,že ten motorek je trvale pod napětím.Teď mě napadá,jak se přepíná směr,možná změna plus,mínus?
Moc jsem to ale neřešil,jen jsem vytáhl konektor z motorku a nastavil ho ručně do polohy-přívod z venku.Jde tak ztuha,že klapku udrží.
No a jako bonus mám na panelu jedno úplně zbytečný tlačítko s pěkným žlutým světýlkem :lol: :lol:
Astra 1,4 16V

Odpovědět