Odblokování alarmu - pomoc!

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Bawo
Kontaktovat uživatele:

Odblokování alarmu - pomoc!

Příspěvek od Bawo » 13 led 2011, 16:59

Astru mám z druhé ruky a pod popelníkem má LED, která bliká nebo svítí. Domníval jsem se, že je to jen atrapa alarmu protože jsem nikdy nezjistil jak ho zapnout - rep. dvojklikem dálkového ovládání se nic nestane a když klíčkem točím ve dveřích jak chci tak se jen otevírá, zavírá a nebo zavírá okna.
Dnes jsem byl v servisu na výměně palivovýho filtru. Přijel jsem a všechno OK. Vysunul jsme klíček ze zapalování a přišlo mi že to odněkud píplo, ale nepřikládal jsem tomu význam. Pak jdu abych auto hodil do garáže a ejhle. Odemknu, otočím klíčkem a motor nic, zato siréna houká. A houká aď si auto zamykám nebo odemykám pokaždý asi půl minuty.
Nevíte někdo jak takovejhle alarm deaktivovat? Ani nevím jak se mi ho povedlo aktivovat, ale zítra ráno neodjedu pokud to nezjistím :-(...
Opel Astra G 1999 2.0DI hatchback Edition 100, Z 293

Reklama

Bawo
Kontaktovat uživatele:

Re: Odblokování alarmu - pomoc!

Příspěvek od Bawo » 14 led 2011, 12:05

Tak už jsem problém skoro vyřešil. Našel jsem za popelníkem krabičku "SLEEPER", která je mimochodem tak vymakaná že z ní vedou všechny dráty černé. Nicméně po otevření jsem jako správný elektrikář okamžitě odstřihl přívod pro sirénu :D. A přívod paliva a elektřiny jsem přemostil dráty... A hurá, už jsme alespoň v garáži.
Takovýhle kraviny by měli zakázat do auta montovat...
Jinak zajímavý je že to nešlo nastartovat ve chvíli kdy bylo na tachometru přesně 150 666! :D
Opel Astra G 1999 2.0DI hatchback Edition 100, Z 293

Odpovědět