Už delší dobu se mi stává, že mi nejede ventilátor uvnitř vozu a tím pádem se mi zamlžují okna. Většinou pomohlo přejet nějakej kanál nebo díru a spustil se, ale dnes jsem snad vymet všechny díry po cestě a nic, no a pak když jsem jí potvůrce trochu naložil, tak z čista jasna na konci cesty spustila
Nevíte čím by to mohlo být, nebo spíš jak to samo domo odstranit ? Zřejmě by to mohl asi být nějakej kontakt, nebo něco takovýho, ale fakt netuším
Vynechává ventilátor klimatizace
Vynechává ventilátor klimatizace
Mobil : 602318645
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vynechává ventilátor klimatizace
skusít rozdělat a vyčistit tedka sem to dělal na V.C taky nefungoval zespoda si do něj bouchnul a uz běžel.. tak sem ho rozdělal profoukal a maka jako zamlada.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ahoj znamy měl stejny problem a bylo to na odporu ventilatoru je tam (mylim že se to tak jmenuje) bimetalova pojistka a na ni jak se uděla nějaka mala nečistota tak špatně spina.Vytahnout odpor a opatrně vyčistit tu pojistku.
Jinak nevim
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... lit=+odpor
Jinak nevim
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... lit=+odpor
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
No dobrá tedy až se k tomu dostanu někde v teple a suchu tak vyzkouším vše co jste poradili, ale k tomu bimetalu, mně nejede buď vůbec a nebo, pokud se umoudří, tak jede na všechny polohy. No uvidíme, Zatím než se umoudří, tak jezdím s pootevřeným oknem
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
pokud to je takle tak to odporem neni.. neni tam bimetalova pojistka je tam tepelná pojistka a ta kdyz se přepalí tak ti nefungují stupně 1,2,3 ale 4normalně fouka.... skusil bych motor ventilatoru napojit přimo na 12 V co to uděla ale myslim si ze by mohlo stačit vyčistit motorek..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Tak ventilátor dnes fachal bez problémů (já se z toho picnu ) ale zase na druhou stranu mi přestal svítit ten digi display na budíkách, no ale zase ten zas tak nutně nepotřebuju. Holt už je to starší a asi i náchylnější autí na skokový teplotní rozdíly