Ahoj všichni,
Tak jsem zjistil,že důvodem svítící kontrolky motoru je vadná škrtící klapka,resp. motorek v ní.Možná se budu ptát blbě, ale existuje nějaký způsob opravy, rozdělání nebo tak něco nebo jediným způsobem je výměna???
Popřípadě kdyby se někomu ve skříňce válela nevyužitá klapka na X18XE1 za rozumnou cenu nabídněte.
Děkuju za jekékoliv rady a nabídky:-D
škrtící klapka.................
- Reklama
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
Re: škrtící klapka.................
Ahoj,
rozhodně bych šel do nové budeš mít klid na dalších X kilometrů. Pokud se rozhodneš koupit starší mrkni do sekce prodám sposta klubáků rozprodává astry na ND, tak třeba budou mít i klapku na tvůj motor
rozhodně bych šel do nové budeš mít klid na dalších X kilometrů. Pokud se rozhodneš koupit starší mrkni do sekce prodám sposta klubáků rozprodává astry na ND, tak třeba budou mít i klapku na tvůj motor
podle mě ta část ten ,,motorek" lze koupit zvlášť
o co se přesně jedná ? přesně co napsalla diagnostika, nebo chybu kterou napsala
o co se přesně jedná ? přesně co napsalla diagnostika, nebo chybu kterou napsala
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
psalo to hi voltage na škrtící klapce,ale to je jasný, že je to ona, pač auto nedrží těsně po startu volnoběh a při přidání plynu cukne, a nedokáže to držet stálou rychlost,buď akceleruje nebo brzdí motorem......
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
aby to nebyla jednotka
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Kontaktovat uživatele:
Me to taky psalo vysoke napeti na skrtici klape a byla to ridici jednotka. Jen pro info kabelaz vede ze skrtici klapky rovnou do rj. Je to cca 20cm kablu. Premostit se to prej neda.