Teplomer vonkajsej teploty

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Miskoch

Teplomer vonkajsej teploty

Příspěvek od Miskoch » 10 lis 2010, 22:30

Zdravim.Mam taky problem.Na displeji mi ukazuje vonkajsiu teplotu 0 alebo 5 stupnov.Ale ked von mrzne tak mi normalne ukaze v rohu displeja taku snehovu vlocku ze mrzne...Cize toto pracuje spravne ale teplotu mi neukazuje spravne.Je tam bud 0 alebo 5 stupnov.Skusal som aj iny snimac teploty z ineho auta a stale 0/5 stupnov... kabel som mal kedysi pretrhnuty ale dal som ho doporiadku.Ked odpojim snimac ukazuje na displeji dve ciarky : --.Ked ho zapojim hned nabehne 0 alebo 5 stupnov a robi to aj pri inom snimaci z ineho rovnakeho typu auta.Nevie mi niekto poradit cim to moze byt ? :cry:

Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Teplomer vonkajsej teploty

Příspěvek od Fritol » 10 lis 2010, 23:40

ze by byla teplota venku 0 nebo 5 stupnu ? :) jinak pouzivejte Hledat.. dneska sou ohledně čidla venkovní teploty založeny 2 temata,,
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

Miskoch

Re: Teplomer vonkajsej teploty

Příspěvek od Miskoch » 11 lis 2010, 22:45

Aj ked von mrzne a tulene sa smykaju po lade je 0 alebo 5 stupnov? Alebo je take pocasie ze na normalnom teplomeri ukazuje 30 stupnov a mne 0 alebo 5 ... hh trosku komicke nie ?

Odpovědět