Koupě Zafiry OPC - Jak na diagnostiku Opel

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
OndraVyskov

Koupě Zafiry OPC - Jak na diagnostiku Opel

Příspěvek od OndraVyskov » 09 říj 2010, 09:35

Dobrý den všem členům tohoto fóra. Má na Vás prosbu.Zamiloval jsem se do vozidla Opel Zafira OPC. Uvažuji o roku 2002-2003. Vzhledem k tomu, že bych si rád před koupí auto proklepnul, chtěl bych se zeptat, jakou dostupnou diagnostiku by jste mi doporučili a kde se dá sehnat(kabel a software). Tuto diagnostiku bych chtěl i po koupi využívat k servisním úkonům u tohoto auto (vše si opravuji sám). Dále by mne zajímalo, jak u Vámi doporučené diagnostiky vypadá pracovní prostředí programu - je to podobné VAGu????
Doposud jsem vlastnil vždy jen koncernová auta, ke kterým jsem využíval diagnostiku VAG com verze 607, se kterou mám velmi dobré zkušenosti.

Jinak, kdybyste věděli o někom, kdo prodává Zafirku OPC (za rozumnou cenu), dejte vědět.

Díky

Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě Zafiry OPC - Jak na diagnostiku Opel

Příspěvek od Mike.S » 09 říj 2010, 20:22

Ahoj, Záfa OPC je dobrá volba :D
diagnostiku na Opely seženeš už kolem 1300,-, třeba nosound tady jednu prodává :arrow: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=42&t=18789 a co se týče ovládání, instalace a image prostředí, tak se koukni sem :arrow: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=16792 tady je této diagnostice celé vlákno, tak snad tam najdeš co hledáš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

m.z.

Re: Koupě Zafiry OPC - Jak na diagnostiku Opel

Příspěvek od m.z. » 09 říj 2010, 21:17

604/233883 zkus tohle číslo, před nedávnem mě paní oslovila, jestli nevím o nějakém zájemci, měla by být v dobrém stavu, chcou za ní momentálně 175tkč.

se zajmem jsem si precetla Vase napinave povidani ohledne trampot pri dovozu Vasi nadherne Opice :-)
Nezlobte se, ze Vas otravuji, ale uz mesic marne prodavame podobnou Opici, jako je ta Vase, pouze stribrnou, take dovoz Nemecko, RV 2004, najeto 97 297 km, klimatizace, vyhrivana predni sedadla, tempomat....... Byla jsem druhy majitel (prvni v CR). Nevedel byste nahodou o podobnem nadsenci, jako jste Vy?
Jsme z Brna a auticko je stale k mani, byl to muj splneny sen (v poradi druha zafirka, moc jsem si prala tuhle "vytunenou"), jako kazda spravna zenska jsem ji oprasovala jako decko, takze je v opravdu vybornem stavu. Prodavame ji z duvodu koupe vetsiho auta
miluju tyhle zkratky OPC, STI, S

Odpovědět