Nejde zapnout mlhovky,nesvítí ovladače topení a palubka
Nejde zapnout mlhovky,nesvítí ovladače topení a palubka
Chlapi poradíte prosím?Přestalo zničehonic svítit podsvícení ovladačů topení,podsvícení budíků ( ale ukazatel kilometrů svítí ) a nejde zapnou přední ani zadní mlhovky.Žárovičky na dotčených místech vyměněny za nové,vypínač mlhovek odzkoušen na jiném autě - funkční,relátko vyzkoušeno - funkční,pojistky v pořádku a furt nic. Napadá vás něco? Dík Martin
Opel Astra G 1,6 combi , 99
Zvládneme to ? Nóóó snad .....
- Reklama
Re: Nejde zapnout mlhovky,nesvítí ovladače topení a palubka
pojistka na pozici 18 7,5A
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Díky moc,těd jsem byl venku ,vyměněno ,vše funguje jak má! Pod touhle pojistkou jsem nehledal,jel jsem spíš po světlech.
Opel Astra G 1,6 combi , 99
Ty woe manli, jak jsi na to přišel?manli2 píše:pojistka na pozici 18 7,5A
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
tu Tvou pojistku stále vozím v popelníku
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
potřeboval bych poradit... přestaly my svítit ovladače topení (prostě celý prostřední panel, kromě displeje... ten svítí) Nevíte někdo jaká to je pojistka? všechny jsem projel, ale vypadají dobře.... moc díky
už HONDA civic VTEC
Pokud Ti svítí podsvětlení přístrojové desky tak:
Máš prasklou žárovku podsvětlení - vyměň ji. V zásuvce zapalovače je jedna, v ovládání topení taky jedna (popř. 2 - podle typu topení).
Máš prasklou žárovku podsvětlení - vyměň ji. V zásuvce zapalovače je jedna, v ovládání topení taky jedna (popř. 2 - podle typu topení).
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
aha ok tak to bude žárovka... protože jsem teď vyměnil úplně všechny pojistky a všechny jsou dobré... Vím, že se tu o tom někde psalo, ale je to složité vyměnit? budu muset nějak demontovat středový panel? Mám auto bez klimatizace tak to bude asi horší co? díky
už HONDA civic VTEC
Buď to půjde takhle:
A nebo budeš muset demontovat středový panel a žárovky tam budeš mít dvě. Protože nemáš klimu, tak to bude spíš tato druhá varianta.
A nebo budeš muset demontovat středový panel a žárovky tam budeš mít dvě. Protože nemáš klimu, tak to bude spíš tato druhá varianta.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Vyndat panel je v pohodě,rádio,pár šroubů a je venku.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Ok díky to bude ta druhá... a nevíš jaké tam budou žárovky když mám tu druhou? Budou i stejné s palubkou? když to už budu měnit, žebych si vyměnil podsvětlení v celém autě...
už HONDA civic VTEC
Budou tam ty samé - ty co držím na dlani na fotce. I v zásuvce zapalovače je ta samá. Často praskají.
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
tak teď jsem se dočetl, že při variantě když mám v topění dvě žárovky tak budu mít v palubce tyhle viz obrázek... ne ta co mám v ruce... tak jsem trošku zmaten
už HONDA civic VTEC
V tom případě mě neber za slovo a ať se pro jistotu ozve někdo, kdo tenhle systém má. Já mám v obou autech ten druhý než Ty. Žárovky jsem měnil sice v obou, ale už si na to zřejmě nevzpomínám.