ABS
ABS
Ahoj prosím vás nevíte kde by mohla být chybe na abs? rozsvítí se mi kontrolka vždy při vižší rychlosti , když popojíždím po městě. tak je to ok ale jakmile jedu delší trasu to jakože nad 70km/h tak sezničho nic rozsvítí ..? kde muže být chyba ?
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: ABS
co říká dignostika?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
to ještě nevím .. ale napíchnu to a uvidíme já jen jestli se stímto problémem nesetkal
-
- Kontaktovat uživatele:
To muze byt tolik veci, a muzou se projevovat podobne, ze v tomto pripade je opravdu nejlepsi diagnostika. Jinak nejcastejsi (teda alespon co tady je zminovano) chybou byva cidlo a to je v naboji.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
spíš jestli nebude něco s RJ ABS, to čidlo v náboji buď funguje nebo ne, nic mezi tím a pokud mu kontrolka svítí až od určité rychlosti . . . každopádně diagnostika jako první, potom se dá něco vymýšlet
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
OK došolichám auto do pojizdného stavu (odrezuji) a zajedu ke známemu, ten mi to napíchne díky
Ale no tak Miku... čidlo ano, funguje a nebo ne, ale třeba problém na kablu k čidlu už může být jednou problém, jednou ne... Pepíno by mohl vyprávět. Není třeba hned strašit s vadnou RJ ABS.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no anebo tak
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ahoj tak sem přidám takovou zkušenost kvuli kterému svítilo to abs ... na zadním kole jsem měl jinou pneumatiku kvuli tomu se při vyžší rychlosti rozsvicovalo ABS ... po přezutí je to vše ok ... tak že bacha !!! dneska mi ro řekl kolega že někde četl ten to problém a tu chvili mi to došlo ...
-
Zdar mám malej dotaz když brzdím na mokru a začne fungovat ABS tak brzda začne kopat? a ješte jde od brzd celkem velkej hluk ? je to normalni ? dik za rady jsem amatér..
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
-
-
jo jo tak to je ono...ABS asi v zimě je hodně použivaná věc
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
A nemá při funkci ABS svitit kontrolka? Mi akorát poblikávaj světla.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: