Zdravim,
vcera sem jel a z niceho nic zacla blikat kontrolka baterky a zanedlouho svitit. Zastavil sem, vypnul motor a v prirucce se docetl, ze mam navstivit autorizovanej servis , tak sem to nahodil ze jeste dojedu domu a ejhle, zanedlouho prestal fungovat posilovac rizeni, par set metru pred domovem se rozsvitila i kontrolka ABS. Zajel sem do garaze, ze zkusim jetse nastartovat a hopla, ani tuk, vyslehana baterka. Poradite v cem muze bejt ta chyba dobijeni? Jinak den predtim se mi 2x stalo ze na chvili ten posilovac taky prestal fungovat, ale za chvili to zas naskocilo. Poradte pls! diky
Chyba dobíjení !
- Reklama
Re: Chyba dobíjení !
altík na repaslibik píše:Zdravim,
vcera sem jel a z niceho nic zacla blikat kontrolka baterky a zanedlouho svitit. Zastavil sem, vypnul motor a v prirucce se docetl, ze mam navstivit autorizovanej servis , tak sem to nahodil ze jeste dojedu domu a ejhle, zanedlouho prestal fungovat posilovac rizeni, par set metru pred domovem se rozsvitila i kontrolka ABS. Zajel sem do garaze, ze zkusim jetse nastartovat a hopla, ani tuk, vyslehana baterka. Poradite v cem muze bejt ta chyba dobijeni? Jinak den predtim se mi 2x stalo ze na chvili ten posilovac taky prestal fungovat, ale za chvili to zas naskocilo. Poradte pls! diky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vasekpetr1
U mě to samé, pomohla výměna modulu regulátoru v altíku, ještě byla vystřelená některá z diod, oprava v Třebíči u autoelektrikáře za 3000,- Kč.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Princ William
Re: Chyba dobíjení !
ten posilovac se mi staval take a kontrolka mi nesvitila. po vymene baterie vse ok.libik píše:Zdravim,
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO