Problem pri diagnostikovani cez pin 12
-
- Kontaktovat uživatele:
Problem pri diagnostikovani cez pin 12
Urobil som si diagnosticky kabel na seriovi port(Interface iso 9141). Kupil som si express kartu so seriovym portom do notebooku. S motorom, ABS, imobilizerom cez pin 7 sa spojim v pohode bez problemov ale ked sa chcem spojit s pristrojovkov centralom modulom chladenia...atd cez pin 12 tak to neide vobec . Na starom notebooku asi 120MHZ mi to napise init time a nejake cislo ....neviete co nastavit aby my to slo?? Hladal som to tu na fore ale nic som o tom nenasiel. Dakujem. Este chcem podotknut ze pin je dobry na 100%. Programy co pouzivam su AB-coM a opel tech 2 a kabel je robeny z RS232.
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
- Reklama
Re: Problem pri diagnostikovani cez pin 12
Mám úplně stejný problém. K některým jednotkám se zkrátka nepřipojím a nepřipojím......Jaký máš rok výroby?
Astra G Caravan 2.0 Di
-
- Kontaktovat uživatele:
Rok mam 98 a zapalovanie zapnute mam... nepocul niekto o program gm tool??
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
Skús použiť iný rok výroby vo voľbe v AB COMe. Mal som podobný problém myslím že s airbagom. Chyba bola v nesprávnych údajoch v samotnom súbore programu.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL