Spínač mlhovek.
Spínač mlhovek.
Čaute, jak máte udělané rozsvěcení mlhovek, resp. kolik máte spínačů? Já mám jeden, na přední i zadní mlhovky. Ale radši bych měl na každý zvlášť, tak se chci zeptat jestli to je normální výbava, nebo to někdo takhle dobastlil.
- Reklama
zadní i přední maj kontrolku na přístrojovcemanli2 píše:+ zadní maj kontrolku na přístrojovceSršeň píše:No tak tomu sa teda čudujem, určite musí byť na predné hmlovky osobitný spínač, zelená kontrolka a na zadné osobitný a oranžová kontrolka.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak já to rozkuchám a zjistim jak je to napojení a dokoupim ten spínač, v mém případě je to na přední mlhy....Původní majitel to nedělal, prý to tak už bylo....Možná speciální narychlopříplatková výbava Nevíte někdo kolik stojí zhruba ten spínač ? Pěkně mě to štve, když si chce člověk přisvítít tak má smůlu....protože nebudu jezdit jak blázen se zamnutou zadní mlhou
musíš koupit celej přepínač i s tim čuflíkem na světla, novej stojí 2500, na vrakovišti 500-1000CUBErt píše:Tak já to rozkuchám a zjistim jak je to napojení a dokoupim ten spínač, v mém případě je to na přední mlhy....Původní majitel to nedělal, prý to tak už bylo....Možná speciální narychlopříplatková výbava Nevíte někdo kolik stojí zhruba ten spínač ? Pěkně mě to štve, když si chce člověk přisvítít tak má smůlu....protože nebudu jezdit jak blázen se zamnutou zadní mlhou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz