Dobry den panove,
mam takovy maly problem. Uz nejakou dobu mi v aute bzuci. Zvuk je podobny tomu, kdyz mate spatny kontakt na elektrice nebo u spinace.
Jenze, nevim jak zjistit co by to mohlo byt. Nesetkal se s tim nekdo uz? Nebo nevite jak najit kde to bzuci? Diky.
Bzuceni, neprijemny zvuk co mi leze na nervy
- Reklama
Re: Bzuceni, neprijemny zvuk co mi leze na nervy
Trochu málo info k posouzení
Bzučí i při nenastartovaným motoru (jen při otočeným klíčku), jen na volnoběh, jen za jízdy apod. ???
Bručení vychází spíš z motoru (rozvody, řemenice ???) nebo z interiéru (větrák, displej ???) ???
Bzučí i při nenastartovaným motoru (jen při otočeným klíčku), jen na volnoběh, jen za jízdy apod. ???
Bručení vychází spíš z motoru (rozvody, řemenice ???) nebo z interiéru (větrák, displej ???) ???
To bude nejáka mucha vo vetrákoch
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
Bzuci to hned jak zapnu motor, za jizdy i za volnobehu.
Neni to permanentni, spis se ozve kdyz pritlacim na pedal a z motoru to neni. Zkusim se na to dneska vice zamerit at vam tu k tomu neco napisu. Prvne jsem si myslel ze je to spatny kontakt u blinkru, nicmene tam odsud to nevypada ze to jde. :/
Zatim diky.
Neni to permanentni, spis se ozve kdyz pritlacim na pedal a z motoru to neni. Zkusim se na to dneska vice zamerit at vam tu k tomu neco napisu. Prvne jsem si myslel ze je to spatny kontakt u blinkru, nicmene tam odsud to nevypada ze to jde. :/
Zatim diky.
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
nemenil si nahodou audio? tam sa stava take pokial idu kable niekde pri elektrine tak ti to prenasa do radia bzucanie, cim vysiie otacky tym viac...
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora