chlapi...borci....nevíte náááhodou někdo ...kde sehnat schéma zapojení vyhřívání sedaček...netopí mi sedačka řidiče - vůbec. Mimo těch deček který bejvaj přepálený je pod sedadlem i krabička s el. regulací,tak bych rád věděl jak to funguje... Slíbil mi ho jeden člen tady z fóra ,ale už je týden nezvěstný...já mám sedačku venku a potřebuju to pořešit...díky za každý typ
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko
To schéma je jenom blokové, stejné jako v TISu, takže se s ním moc daleko nedostanem. Řeším teď to samé, ovládací prvek je v pořádku, napájení také, stejně jako odporový drát v sedačce. Takže regulátor pod sedadlem. Díval jsem se na to jen předběžně, spínací tranzistor je v pořádku, není vidět nic poškozené (spálené), ani žádné studené spoje. Takže uvidím...
...no to já už jsem dál...už jsem rozčalounil kůži na spodku sedačky ...a mám opravdu přerušenou tu dečku pod prdelí...takže dnes začnu shánět ........a schémátko mi pomohlo aspoň pochopit jak to je zapojený....je to v sérii ,takže pokud je přerušená ta "prdelní" nehřejou ani záda !
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko
potřeboval bych poradit.. mám origo ovládání výhřevu sedaček a sedačky, ale nemám žádnou kabeláž od sedaček k vypínačům a k napětí... neví někdo jak propojit sedačky s ovládáním a na který konektor přívézt napětí? (napětí bych dal z pojistkovky)
Ahoj, myslím si, že by Ti dokázal poradit uživatel Troodon tady z fóra. Já měl s výhřevem velký trable s dost mi pomohl. Bohužel, já Ti nedokážu poradil páč to mám v autě originál...jen se mi dvakrát přepálila dečka v podkolenním výsuvu a nikdo pořádně neví proč. Letos na zimu tam dám ještě jednu novou (je to kultůra za 1000,- ) a jestli zase zhoří tak už na to s*ru a koupím si na koženou sedačku chlupatou deku