schéma zapojení vyhřívání sedaček ???

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
casper2
Kontaktovat uživatele:

schéma zapojení vyhřívání sedaček ???

Příspěvek od casper2 » 29 led 2009, 09:41

:? chlapi...borci....nevíte náááhodou někdo ...kde sehnat schéma zapojení vyhřívání sedaček...netopí mi sedačka řidiče - vůbec. Mimo těch deček který bejvaj přepálený je pod sedadlem i krabička s el. regulací,tak bych rád věděl jak to funguje... :roll: Slíbil mi ho jeden člen tady z fóra ,ale už je týden nezvěstný...já mám sedačku venku a potřebuju to pořešit...díky za každý typ :wink:
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko

Reklama

Trdlo

Re: schéma zapojení vyhřívání sedaček ???

Příspěvek od Trdlo » 29 led 2009, 10:27

Tady máš komplet schémata :wink:
(a jestli ten dotyčný byl Renek, tak ten je v říši, proto se neozývá)
END

casper2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od casper2 » 29 led 2009, 11:50

8) díky moc Trdloni...dokonce už sem tam i něco našel...pro případné zájemce by to mělo být na str. 58 toho PDF. Světu mír a Astrám taky :mrgreen:
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !

David B.

Příspěvek od David B. » 30 led 2009, 11:15

To schéma je jenom blokové, stejné jako v TISu, takže se s ním moc daleko nedostanem. Řeším teď to samé, ovládací prvek je v pořádku, napájení také, stejně jako odporový drát v sedačce. Takže regulátor pod sedadlem. Díval jsem se na to jen předběžně, spínací tranzistor je v pořádku, není vidět nic poškozené (spálené), ani žádné studené spoje. Takže uvidím...

casper2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od casper2 » 30 led 2009, 13:31

...no to já už jsem dál...už jsem rozčalounil kůži na spodku sedačky ...a mám opravdu přerušenou tu dečku pod prdelí...takže dnes začnu shánět ........a schémátko mi pomohlo aspoň pochopit jak to je zapojený....je to v sérii ,takže pokud je přerušená ta "prdelní" nehřejou ani záda !

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 13 zář 2010, 23:28

potřeboval bych poradit.. mám origo ovládání výhřevu sedaček a sedačky, ale nemám žádnou kabeláž od sedaček k vypínačům a k napětí... neví někdo jak propojit sedačky s ovládáním a na který konektor přívézt napětí? (napětí bych dal z pojistkovky)
už HONDA civic VTEC

casper2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od casper2 » 14 zář 2010, 11:53

Ahoj, myslím si, že by Ti dokázal poradit uživatel Troodon tady z fóra. Já měl s výhřevem velký trable s dost mi pomohl. Bohužel, já Ti nedokážu poradil páč to mám v autě originál...jen se mi dvakrát přepálila dečka v podkolenním výsuvu a nikdo pořádně neví proč. Letos na zimu tam dám ještě jednu novou (je to kultůra za 1000,- :cry: ) a jestli zase zhoří tak už na to s*ru a koupím si na koženou sedačku chlupatou deku :mrgreen:

Hodně zdaru
Casper

Odpovědět