Problém se startem
- Sillmarilion
Problém se startem
zdravim lidi.. se mi stala dneska taka hnusna vec.. prijdu do auta ze pojedu do obchodu, zasunu klicek, otocim a nic.. nic se nerozsvitilo, nic nefungovalo.. ani naastartovat neslo.. nevim cim to muze byt... skusil jsem se podivat na baterku ale ukazuje mi zelenou tak je OK.. proto jsem skusil baterku odpojit a znovu zapojit... ted vse funguje.. ale mam celkem strach aby se tam neco na tom nepos*alo. nevi nekdo co to bylo???
- Reklama
Re: VELKY PROBLEM!!!
Zajimavé ,když ti pomohlo jen odpojit a následně připojit baterku,tak tam musel být špatný kontakt,protože jinak to není možná.Kdyby byla někde jinde chyba,tak by to nejelo pořád. Koukni ještě jednou na baterku a jestli je zoxidovaná,tak vše pěkně očisti šmirglem a bude to dobré.
Jo a ten název témeta se ti zdá normální? A velkým to musíš mít,protože si něco extra?
Jo a ten název témeta se ti zdá normální? A velkým to musíš mít,protože si něco extra?
- Sillmarilion
Jo a ten název témeta se ti zdá normální? A velkým to musíš mít,protože si něco extra? [/quote]
proc bych mel byt neco extra kyz to mam napsane velkym?? napsal jsem to tak pac to je dulezite ne? kdyz se nic nerozsviti
proc bych mel byt neco extra kyz to mam napsane velkym?? napsal jsem to tak pac to je dulezite ne? kdyz se nic nerozsviti
-
- Kontaktovat uživatele:
je to důležitý stejně jako když nejde nastartovat a podle mě tamnemáš ani nějakou extra závadu která by byla důležitá, protože odpojit baterku by zkusil asi každej jako první, když to ani neblikne
jsem rejpal
jsem rejpal
věř tomu že důležitý to je jenom pro tebe lepší by bylo napsat o jakej problém se jedná...ale to už je ohraná písnička
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Sillmarilion
tak jasne.. dulezity to je pro me :D:D lol... je to moje auto ze jo :D
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jak píše Vojta ohraná písnička název který neříká vůbec nicVojta píše:věř tomu že důležitý to je jenom pro tebe lepší by bylo napsat o jakej problém se jedná...ale to už je ohraná písnička
mimochodem: to že svítí zelená na baterce nic neznamená někde se to tu už taky řešilo
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Po celou dobu co jsem předminulý týden dobíjel baterku bratrovi bylo oko zelené, i na začátku co měla kolem 11,5 V.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se startem
zelená je jenom barva, nic neznamená... kor na baterce.
Změnil jsem nadpis.
Změnil jsem nadpis.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: Problém se startem
Podle toho co píšeš mi to připomíná trochu můj problém, který jsem měl v nedávné době, ale pokud se u tebe odstranil odpojením a připojením baterky a k tomu se ti nerozsvítily ani kontrolky, tak budu asi mimo, ale pro jistotu ti to sem hodím.
Přišel jsem do auta, otočím klíčkem, dostal jsem se do polohy rozsvícení kontrolek, ale jakmile jsem chtěl motor natočit, tak vůbec nic...
Problém byl ve spínací skříňce (snad ten název píšu správně), takže jsem musel skříňku nechat komplet vyměnit...
Přišel jsem do auta, otočím klíčkem, dostal jsem se do polohy rozsvícení kontrolek, ale jakmile jsem chtěl motor natočit, tak vůbec nic...
Problém byl ve spínací skříňce (snad ten název píšu správně), takže jsem musel skříňku nechat komplet vyměnit...