Palubní počítač
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Palubní počítač
čau, otázečka zrovna včera jsem si koupil Astřičku r.v 99 model rok 2000, 1.6. 16V Liftback a rád bych se zeptal jestli existuje něco jako průměrná spotřeba benzínu, aktuální spotřeba atd....co vím tak mi to tam ukazuje jenom celkově ujeteé km a ujete km od tankování (mám tam jeden čudl, kterým nuluji km při tankování).
Má to vůbec astřička?
Má to vůbec astřička?
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
display
Ano přesně mluvil jsem o displayi který mám v budíku rychloměru a tak to se zobrazuje jinde? tedy jestli vůbec?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tam mít nebudeš, to je klasický displej, koukni sem https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=68rychlyradim píše:ano ten display tam mám, ale ukazuje mi jenom čas, teplotu venkovní a při zapnutém rádiu RDS! jinak jsem mačkal tlačítka vedle a co vím ...nastavuji se tam jenom čas a datum?!?! že by nebyl multifunkční display? mám modelový rok 2000 Géčkovou Astru?!?!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
MID
no to je skvělý, hlavně že mám výbavu Elegance...vyhřívaná přední sedadla a já nevím co a taková standartní věc jako je ukazatel spotřeby benzínu tam není... a kde to mám ted shánět? v originálním servisu bych se nedoplatil...a zase kdo to umí sem zamontovat...no nic asi to budu muset zkousnout..nebo se snad někdo nabízí kdo by mi to tam namontoval?+díly?