Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 23 čer 2006, 09:02

no hele necháme to na někdy jindy, já si ten tvuj vyzkoušim (ty ten muj) a vyměníme kus za kus....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

Alex X14XE

ok

Příspěvek od Alex X14XE » 23 čer 2006, 09:20

ok domluveno, já s tím dnes nepočítal. Každopádně zkusím se na to podívat případně vymontovat. Nějak jsem vydedukoval z debaty, že jsi od Liberce? Zase tak daleko to není, šlo by se zastavit ale není čas. Teda je fakt, že si nemohu pustit v autě rádio páč nemohu namačkat kod, což mě ser.... :))) ale to přežiju :D Když jsme u toho poraďil bys mi tedy alespoň se zapojením na spínač brzdových světel? připojit natvrdo paralelně na spínač brzy? nebo v serii nebo je tam další kontakt? díky

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 23 čer 2006, 09:22

je to popsaný v návodu, napojíš je na barvy tzn jeden jde na černej a jeden na černožlutej

kubo

otazka

Příspěvek od kubo » 23 čer 2006, 14:56

chcem sa spitat co musim rozobrat na montaz PC-BC.urcite celu prist. dosku.
Astra G caravan 1.7CDTi
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: ok

Příspěvek od Vojta » 23 čer 2006, 19:20

Alex X14XE píše:ok domluveno, já s tím dnes nepočítal. Každopádně zkusím se na to podívat případně vymontovat. Nějak jsem vydedukoval z debaty, že jsi od Liberce? Zase tak daleko to není, šlo by se zastavit ale není čas. Teda je fakt, že si nemohu pustit v autě rádio páč nemohu namačkat kod, což mě ser.... :))) ale to přežiju :D Když jsme u toho poraďil bys mi tedy alespoň se zapojením na spínač brzdových světel? připojit natvrdo paralelně na spínač brzy? nebo v serii nebo je tam další kontakt? díky
hele budeš mít čas třeba zejtra, můžem se sejít třeba v turnově ať to nemáš tak daleko...

Alex X14XE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alex X14XE » 26 čer 2006, 08:07

Ahoj Vojto, tak je mi líto, displej pro CRRT700 už nemám. Ještě v pátek jsem jel dřív domů abych rozmontoval přístrojovku, vymontoval jsem ho a frčel na vrakáč do Sluštic, kde mi nechali vyzkoušet další dva, oba jeli naprosto v pořádku, vybral jsem ten hezčí a už je tam. Osobně si myslím že s ním nebylo něco v pořádku. Zapojil jsem ještě brzdu pro "brake check" a to také jede, takže jsem rád že se alespoň něco povedlo:) Též díky Tobě! :D Chybí mi teda ještě to hlavní a to protáhnout vodič 21 z Multecu, protože jsem ho opět nenašel kam vede a to sem se s tím už nesr...?? Jsou tam volné konektory pro CheckOil a pro senzor hladiny ostřikovací kapaliny, tak abych to nemusel protahovat použiju asi jeden z nich. Vrhnu se na to někdy v příštím týdnu. Tak zatím čus
AlexAstra-G X14XE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 čer 2006, 09:45

no tak ti taky děkuju žes mi s tim displejem pomoh :evil:

Alex X14XE
Kontaktovat uživatele:

MID

Příspěvek od Alex X14XE » 26 čer 2006, 09:59

Teda Fakt soráč, naštvat jsem Tě nechtěl !!!, ale ber to tak, kdyby Ti ten můj displej opravdu nefungoval, tak mě s ním pošleš do háje a já bych pak musel stejně na vrakáč, kde mi slíbili v případě nefunkčnosti výměnu. Nebo že by jsi mi ten tvůj pak přenechal grátis? Já myslím že ne, když jsi ho nedal z ruky ani v pátek ??? :D Tak ještě jednou sorry, doufám že mi ještě někdy s něčím vůbec poradíš?? :? :D
AlexAstra-G X14XE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 čer 2006, 10:03

já řikal že je přece vyzkoušíme! kolik si za něj ve slušticích dal? doufám že aspoň pořádnej baťoch ať se prohnu :x

kubo

montaz

Příspěvek od kubo » 26 čer 2006, 10:45

chcem sa spitat co musim rozobrat pri montazi pal.PC-BC.A musi ist dole aj ten predny blatnik
Astra G caravan 1.7CDTi
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie

Alex X14XE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alex X14XE » 26 čer 2006, 13:07

Dal jsem za něj litr,- v březnu. A ještě jsem mu teď přidal 100,- že byl v naprostý pohodě ochotnej mi to v klidu vyměnit a ještě přitáhnul dva, abych si mohl vybrat :) i když nic nechtěl.. Uznej sám že věta "necháme to na někdy jindy" je dost neurčitá a já to chtěl už konečně dokončit a nespoléhám se raději na nikoho. Jak jsi v pátek pak navrhoval další schůzku, to už jsem měl novej. Kolik jsi ochotnej dát za ten displej? řekni cenu já tam brnknu, teď by si mě měl pamatovat, sám jsem mu vysvětlil že je to speciál displej, kterej prodá málokomu. Tak by ho mohl navalit za nižší cenu? Nebo by se tam dal čenžnout za ten co máš? :idea:
AlexAstra-G X14XE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 čer 2006, 14:20

a to si byl v autolandu ve slušticích? tak mu prosím zavolej že si ho vemu a ať teda řekne nějakou pěknou cenu...

ifco

Příspěvek od ifco » 26 čer 2006, 15:13

Ahoj Vojto, chcel by som sa opytat ci je mozne ako MID displej na palubny pocitac pouzit aj displej z radia CCRT 700.

dakujem
ifco

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 čer 2006, 15:22

když by sis přečet todle vlákno tak bys zjistil že jde ale musíš k němu mít i rádio ccrt 700 jinak když si k tomu dáš třeba cdr 500 tak ti to nebude ukazovat info z rádia

Alex X14XE
Kontaktovat uživatele:

mid

Příspěvek od Alex X14XE » 26 čer 2006, 16:05

Ahoj Vojto! Tak teď Tě totálně voddělám 8) Volal jsem do Autoland Sluštice a cena nějak záhadně vzrostla na 2000,- korun za ten displej co jsem tam nechal!!!! Byl neoblomnej. Rošťák asi vycejtil, že by mu to mohlo něco hodit! ...to sem asi neměl ani psát co??? Tak ho vem od Ifka, ten zase nebude mít to rádio CRRT700 ?? a nefungoval by mu jako mě! čus.. :cry:
AlexAstra-G X14XE

Odpovědět