i tid umí spotřebu.
Zdravím vás páni! Čítam to tu od samého začiatku a som z toho uplne unesený! Tiež mám X16XEL a taká vecička by sa mi tam veru páčila. Dal by sa ten SUPERVÝROBOK zaslať aj na dobierku aj s nejakým podrobným plánom na zapojenie? Hádam nejaký šikovný autoelektrikár by nemal mať s tým problém Díky moc
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
- Reklama
- undertaker
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
MYslim ze az bude clanek s postupem hotovy tak to bude clanek roku myslim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- undertaker
David B. bude mít úplnou radost až si přečte kdo vše by měl zájem a kdo to bude potřebovat nainstalovat atd... Pomalu ho začínám litovat že se do toho vůbec pustil, jelikož to bude podle mě trochu náročnější časově vše zkompletovat, to aby si začal dělat poznámky do kalendáře
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- undertaker
- undertaker
Ale mozem vas ubezpecit ze montaz nie je narocna... pokial mate packu tak sa pripravia kablove zvazky na PP je konektor a na strane druhej su potrebne pripojit packu to su tri vodice dva vodice na palubovku a jeden alebo dva od riadiacej jednotky, zavisi od toho aka je RJ v aute.. montaz na vychodnom slovensku mozem zabezpecit...
skoda ze vychodni slovensko je z jiznich cech docela z ruky...jinak uz tak nejak jsem v obraze co to vsechno prinasi. kdybych mel ten modul a absolutne presny navod co a jak kam zapojit...tak nevim...mozna bych do toho sel. ale pride mi to jako poradny zasah do auta na to aby si to delal sam clovek jehoz nejvetsim uspechem u Astry je vycisteni skrtici klapky a krokoveho motorku ( tim myslim sebe ) takze radsi bych od toho dal ruce pryc a nechal to nekomu jako je David B. (ktery je snad inzenyr vytvarejici ridici jednotky a elektroniku pro Opel-timto pred nim smekam)
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vidim to na instalace v Ostrave, Brne a Praze, kdo ma zajem prijede i jako ja 100km
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No to si piš... Kdybych měl jistotu že mě ten dotyčný na tom udělá vše, tak klidně i 200km... I kdyby to bylo na celý den
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- undertaker
navod bude urcite dost detailny strach z toho mat netreba je to jednoducha kablovacka... ja som vo svojom aute vsetko robil narychlo cez obednajsiu prestavku cize som nestihal este aj fotit ale kto nema oba ruky lave tak to podla mna zvladne.... to sa my piše ked som servisny technik co hehe... ale vazne nebojte sa nie je to komplikovane...