Tak už mi to přišlo , ale mám trošku problém s aktivací , byl u toho sw: opcom090820b_en, na http://opcomforum.yolasite.com/software.php jsem našel i opcom090821d, ale nevím, jak ho aktivovat, v návodu co u toho je by to mělo jít přes winhex, jenže v něm nemůžu najít ani 8-3, ani 8-8 mistny kod a na tech strankach je navod zas jinej, ale v tom staženém není ten soubor "Activate password.exe"
Poradíte pls někdo, jak ho aktivovat? Nebo tyhle verze už nemusím aktivovat vubec?
Noe info, podle testu to vypadá. že ten staženej není potřeba aktivovat, když dam diagnostikovat nejaky auto, tak to nevyhodi tu aktivační obrazovku . V autě jsme to ještě neměl, počkám na vás, jestli mi napíšete, že se to musí aktivovat, nebo ne
to je jasny ja sem to instalval i aktivoval pomoci pritele adama09 po telefonu a vse jede jak ma jestli mas nejaky problem stim tak mu napis a on ti urco poradi
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tak uz mam taky tento "kablik" jaka je posledni funkcni verze? na cd mam 1.39 - 090714en, 090820b en a 090821d a zatim testuju v pc softik bez pripojeni kabelu abych neco nepo...
Nic nepo, neboj se toho. Navíc bez připojení auta nebudeš mít polovinu funkcí možných. Pokud nedáš programování a změnu, nic se nestane. Prostě sedni do auta s noťasem, kablíkem a koukej a koukej......
Muze mi nekdo zkusenejsi prozradit proc mi to pise no DCT present (nebo tak nejak) pri diagnostice motoru? Zafira 2002
U meho gecka kompletni test v pohode ale tady nic moc