Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
A taky bylo dále psáno o tom, že ti spojením vznikne velkej klidovej odběr.... Asi jsi to moc nečetl.....
END
- Reklama
cital, ale pisali tu uz ludia, ktori to mali 2 a pol roka a nemali s tym problem. Ja sa do elektroinstalacnych veci velmi nerozumiem, ale ukazem schemu zapojenia od RomanaK kamosovi a dufam, ze mi to urobi tak, aby sa zatvarali okna uz pri prvom zamknuti. spojene kable rozpojim
Astra G Caravan, 2000, 2.0 DTi
Holt něco je špatně, každý Géčko má zamykání na druhou polohu, bez ohledu jestli má alarm či ne a taky má automatický dojezd oken na klíč. Zkus se mrknout do přechodky 5tých dveří, to umí zázraky
Mobil : 602318645
Taky mám spojený dráty.Funguje to už 3 roky,ale nejde to vždycky nějakou dobu po odpojení baterky.Po několika nastartování se to srovnává samo.Zda je celá úprava dobrá či ne jsem neřešil,neboť žádný problém nikdy nenastal.
Astra 1,4 16V
Fire on Babylon
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak fire asi e , ale vetší klidovej odběr u spojenejch drátů rychlospojku jsem teda měl a právě že další výhodou toho modulu je to, že ti to okna zavře až na podruhý (zamykání se uvnitř vozu, větrání při zamknutí auta, atp.)
Mobil : 602318645
mne to prijde zbytocne, ako sa poznam, tak pri zamknuti zabudnem stlacit dvakrat tlacidlo a okna ostanu dole, takze radsej to urobim, aby sa zamkli na prve zmacknutie tlacidla.
ak chcem, aby auto vetralo tak ho nebudem zbytocne nezamknem
ak chcem, aby auto vetralo tak ho nebudem zbytocne nezamknem
Astra G Caravan, 2000, 2.0 DTi
Ampérmetr
Protože Ti zmízí "naprogramování dojezdu oken".prma píše:...ale nejde to vždycky nějakou dobu po odpojení baterky...
precital som par stran, nie vsetkych 60, ale nenasiel som zatial odpoved.. Chcem si to spravit na svojej VeCe - 4x ele.okna, ele. siber, ele. sklopne spatne zrkadla.
ako postupovat ked to chcem takto
- pri 2.zamknuti zavriet okna, siber a sklopit zrkadla (zrkadla by sa mohli sklopit aj pri 1.zamknuti)
- pri 1.okomknuti vyklopit zrkadla, pri 2.odomknuti stiahnut okna (pripadne siber)
co by bolo potrebne dorobit k scheme/navodu na 20. a 23.strane?
ako postupovat ked to chcem takto
- pri 2.zamknuti zavriet okna, siber a sklopit zrkadla (zrkadla by sa mohli sklopit aj pri 1.zamknuti)
- pri 1.okomknuti vyklopit zrkadla, pri 2.odomknuti stiahnut okna (pripadne siber)
co by bolo potrebne dorobit k scheme/navodu na 20. a 23.strane?
Vectra C GTS 3.2l V6, 2003
- statiC
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si zkoušel namontovat dojezdy oken podle návodu jedna i dva a nic se neděje dojezdy mám nastavený a když spojím žlutočervený a hnědočervený tak nic a když spojím hnědo černý a hnědočervený tak taky nic kde je chyba párkrát mi to fungovalo a najednou ani ťuk a kontroloval jsem to již několikrát vše je spojeno tak jak má prosím o POMOC
Opel Astra 1.8 16v
- https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=23510
Jdou Ti okénka vytáhnout pomocí klíčku v zámku v poloze zavřeno?statiC píše:Tak sem si zkoušel namontovat dojezdy oken podle návodu jedna i dva a nic se neděje dojezdy mám nastavený a když spojím žlutočervený a hnědočervený tak nic a když spojím hnědo černý a hnědočervený tak taky nic kde je chyba párkrát mi to fungovalo a najednou ani ťuk a kontroloval jsem to již několikrát vše je spojeno tak jak má prosím o POMOC
PS: Tvůj odkaz v podpisu na Facebook je nejen pro registrované nedostupný, ale pro registrované navíc už i neplatný.
- statiC
- Kontaktovat uživatele:
APiK píše:Jdou Ti okénka vytáhnout pomocí klíčku v zámku v poloze zavřeno?statiC píše:Tak sem si zkoušel namontovat dojezdy oken podle návodu jedna i dva a nic se neděje dojezdy mám nastavený a když spojím žlutočervený a hnědočervený tak nic a když spojím hnědo černý a hnědočervený tak taky nic kde je chyba párkrát mi to fungovalo a najednou ani ťuk a kontroloval jsem to již několikrát vše je spojeno tak jak má prosím o POMOC
PS: Tvůj odkaz v podpisu na Facebook je nejen pro registrované nedostupný, ale pro registrované navíc už i neplatný.
Jo to mi normálně jde všechno funguje tak jak před tím ale prostě se mi nechcou zavírat okna pomocí dálky po zapojení bohužel
mě ten odkaz na fcb funguje stále normálně ???
Opel Astra 1.8 16v
- https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=23510
Tak máš buď špatně zapojené součástky, špatné součástky, nebo špatné připojení ke kabeláži / ŘJ centrálu. Od spojování drátů dávám předem ruce pryč a radím to i všem ostatním.statiC píše:Jo to mi normálně jde všechno funguje tak jak před tím ale prostě se mi nechcou zavírat okna pomocí dálky po zapojení bohužel
mě ten odkaz na fcb funguje stále normálně ???
Odkaz na FCB funguje jen Tobě a možná těm kdo Tě mají v přátelích. Ostatním ne. Je totiž neveřejný.