Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
A nejsou na těch centrálech (myslím piny 1 a 2 na X61) impulzy na zamčení, odemčení a řídící jednotka centrálu to převede na komplet zajištění auta a to včetně oken? Jak jsem psal nejsem dobrý elektrikář a ve schématech se moc nevyznám. Myslím, že tady někdo to schéma centrálu hledal a asi nenašel, teď nevím.
Opel Astra 1,6 16V X16XEL 74Kw 100 Edition
- Reklama
nene..prave ze central se tam nedovadi nikam pak..ostatni astry (napriklad brachova omega z roku 2000-vyroba 1999)..tak zrovna vcera mi volal s tim,ze objevil,ze ma automaticke zavirani oken na 3ti zmacknuti..ze jeste presne nezjistil jak to funguje,ze na to prisel jen nahodou a jestli to NAHODOU nemam taky..tak jsem mu rikal,ze u aster to tak neni,ze to se musi dodelavat to zapojeni..ze to mozna bylo u nejakych jinych vybav..
kazdopadne podle me to stejne bude tim vsim zapojenim tvym ze tam jeste neco mozna budes mit spatne
protoze na aute by ti VZDY melo fungovat dvojite zamknuti a nejakym alarmem by se ti to nemelo "poskodit"..alespon podle me teda.. ..hele,vice mene,funguje ti to,to je to hlavni, kdybys vsak chtel,abychom to nejak "prokoumali" a zkusili najit kamen urazu (treba ho vubec nenajdem ) muzem se sejit v ty kardasce nebo tak a mrknout se na to..
kazdopadne podle me to stejne bude tim vsim zapojenim tvym ze tam jeste neco mozna budes mit spatne
protoze na aute by ti VZDY melo fungovat dvojite zamknuti a nejakym alarmem by se ti to nemelo "poskodit"..alespon podle me teda.. ..hele,vice mene,funguje ti to,to je to hlavni, kdybys vsak chtel,abychom to nejak "prokoumali" a zkusili najit kamen urazu (treba ho vubec nenajdem ) muzem se sejit v ty kardasce nebo tak a mrknout se na to..
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Jasné, sejít se klidně můžeme, taky mi to přád vrtá v hlavě, jak to mám vlastně zapojené. Ale pořád nevím, co bych tam mohl blbě zapojit, když na tý jednotce jsem zapojil pouze dva kabely z alarmu a to zamykací na 2. a odemykací na 1. jinak nic. No uvidíme. Tak se v týdnu domluvíme, kde se sejdeme a můžeme to pořádně proměřit. Rozebraný je to hned.
Opel Astra 1,6 16V X16XEL 74Kw 100 Edition
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem toto vlakno strucne projel ale odpoved nenasel, proto se zeptam.
Menil jsem autobaterii a od te doby nejdou dojezdy oken, je nutne to nejak aktivovat znovu?
Menil jsem autobaterii a od te doby nejdou dojezdy oken, je nutne to nejak aktivovat znovu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak jako běžně po vyměně či odpojení el, nechat ručně dojet nahoru a dolu- synchronizovat.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nahoru kdyz uz je mam nahore zavreny? dolu a nahoru nestaci?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, máš zavřené okna, stiskni ovládání směrem nahoru (na zavření) a podrž ho cca 2s, je slyšet takové jemné cvaknutí, to samé pak udělej v dolní poloze a máš to hotový
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji, ja uz geckem skoro nejezdim ale zena bude rada
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Zdravim, tak už jsem si to také konečně namontoval. Velké díky RomanuK.
Udělal jsem to jako on, přímo do ŘJ centrálu. Kondik 100μF, odpor 100k, tranzistor
IRF640. (Součástky z domácích zdrojů)
Udělal jsem to jako on, přímo do ŘJ centrálu. Kondik 100μF, odpor 100k, tranzistor
IRF640. (Součástky z domácích zdrojů)
Astra G Hatchback, 1.6 16V, X16XEL, 1999 edice 100
Ja som to urobil podla prveho navodu: spojil zltocerveny a hnedocerveny (hnedocierny nemam) kabel, no nefunguje. Odvtedy mi svietu kontrolka zapnutia pasu, ak zamknem manualne klucom a podrzim ho v polohe zamknutia, okna sa vytiahnu. Samozrejme mam naprogramovane okna.
Kde moze byt chyba? chcem, aby sa zatvorili okna po PRVOM zamknuti. (precital som 40 stran tohot prispevku, viac uz nevladzem )
Kde moze byt chyba? chcem, aby sa zatvorili okna po PRVOM zamknuti. (precital som 40 stran tohot prispevku, viac uz nevladzem )
Astra G Caravan, 2000, 2.0 DTi
to neni podle mě kontrolka pásů ale kotrolka airbagů uplně vlevo dole červená
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
kur*a, to bude ono, takze musim na diagnostiku
no a este preco to nejde?
no a este preco to nejde?
Protože nemáš spojovat dráty k sobě.....
END
preco nie? ved tie prve navody boli prave o spojeni drotovTrdlo píše:Protože nemáš spojovat dráty k sobě.....