Ještě lepší a vymakanější návod je namontovat zpátky švihadla a dělat to ručně. Pak to nemá žádný, ale opravdu žádný odběr.pinkpiggy píše:Chtel bych se zeptat, je tu bezi tema strankama nejaky jeste lepsi navod nez od RomanK na strane (ne 23) ale na strane 20 (tam je schema a hlavne je to pro 2dver, ktery mam)..tak jestli se zde nasel i nejaky jeste VYMAKANEJSI postup..nebo jestli tohle je nejlepsi mozne reseni (jde mi hlavne o odber, uz takhle mi prosvecuji diody v interieru a nechtel bych abych mel baterku hned v pr*****)..
diky moc
Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Modul nemá žádný odběr. Po zavření oken se to vypne. Proto ten modul. Odběr to má když to zbastlíš spojením drátů.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
romane :D jo..tys to zabil :D tak jsem tam predevcirem ta elektricka okna domontoval na nic :D
jeste jsem tam delal edit,na ktery jste asi nestihli reagovat..tak tu posilam jeste jednou:
EDIT:
asi ne,takze asi to schema ze strany 20..delate tomu zvlastni plosak nebo to davate na "viceucelne" plosaky?
jeste bych se rad zeptal,do jakych krabicek to montujete??pocitam krabicky typu TIC TAC ne chtel bych aby to vypadalo hezky..tak jestli neco budou mit treba v GME (neco,co by se dalo pouzit..)..nebo jestli to davate Apiku jen do toho,co vam padne pod ruku....jeste jednou diky moc..
btw..kdyby nejaky uzivatel chtel vytvorit ten modul,mozna bych vam taky mohl pomoct..spis z duvodu,ze me bavi pajet a hrat si s tim
jeste jsem tam delal edit,na ktery jste asi nestihli reagovat..tak tu posilam jeste jednou:
EDIT:
asi ne,takze asi to schema ze strany 20..delate tomu zvlastni plosak nebo to davate na "viceucelne" plosaky?
jeste bych se rad zeptal,do jakych krabicek to montujete??pocitam krabicky typu TIC TAC ne chtel bych aby to vypadalo hezky..tak jestli neco budou mit treba v GME (neco,co by se dalo pouzit..)..nebo jestli to davate Apiku jen do toho,co vam padne pod ruku....jeste jednou diky moc..
btw..kdyby nejaky uzivatel chtel vytvorit ten modul,mozna bych vam taky mohl pomoct..spis z duvodu,ze me bavi pajet a hrat si s tim
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
- vasekpetr1
Pokud mám mluvit za sebe, tak jsem žádný tišťák nepoužil, obvod se skládá ze čtyř součástek, které jsem na sebe napájel nožičkami, vhodně zaizoloval, vložil do krabičky podobné Tic-Tacu a přisvorkoval na kabely, vedoucí k řídící jednotce centrálu v pravém sloupku. Od té doby naprostá spokojenost, hlavně si zapamatovat, že v létě se musí zamykat na závoru . Před tím jsem měl spojené dráty u X1 (z 1. strany návodu) a taky mně to chodilo bez vybíjení baterky. Ale elektronika zvítězila .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Hledej a zjistíš jak je to s LEDkami v interiéru - třeba tady.pinkpiggy píše:(jde mi hlavne o odber, uz takhle mi prosvecuji diody v interieru a nechtel bych abych mel baterku hned v pr*****)..
diky moc
Hledej v topicu ve kterém jsi a zjistíš které zapojení vybíjí a které nevybíjí baterku.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
RomanK píše:Ještě lepší a vymakanější návod je namontovat zpátky švihadla a dělat to ručně. Pak to nemá žádný, ale opravdu žádný odběr.
apiku,diky za reakci,kazdopadne s tema diodama jsem vedel,proc to prosvecuje..ale stejne me to stve a nechce se mi tam davat zadny odpor navic..ikdyz by to pomohlo..casem hodlam napojit jeste diody co mam pod nohama na stmivac,tak snad to prestane trosku svitit..ale netesim se na to rozdelavat ten celej tapec
kazdopadne i s tim zapojenim uz jsem zjistil jak to je a pocitam tenhle tyden mozna uz v pondeli se do toho vrhnu..
takze KDYBY NEKDO CHTEL,napiste na SZ..kdyz uz to budu delat,tak to klidne udelam vicekrat (na 2dver!!!!!!)
kazdopadne i s tim zapojenim uz jsem zjistil jak to je a pocitam tenhle tyden mozna uz v pondeli se do toho vrhnu..
takze KDYBY NEKDO CHTEL,napiste na SZ..kdyz uz to budu delat,tak to klidne udelam vicekrat (na 2dver!!!!!!)
jeste jeden dotaz..jaky RYCHLOSPOJKY vyuzivate??nejak nechapu,jaky ty svorky myslite ze tam davate..
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
jej tak to jsem vzivote nevidel :D snad to v GMelectronic budou mit..
Mají to i na benzínkách. Jinak ale doporučuji vzhledem k průřezům vodičů rychlospojky červené.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
a kčemu to tam prodavaj na benzinach ? ze by si chtel někdo přidělat něco na benzině ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
spousta týpků si přidává spoustu různých nesmyslů kamkoliv k různým elektroinstalacím kdekoliv
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt asi to tam maj pro tuzingaře
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
ja koupil dneska nejake v GMe..sice vypadaji UPLNE jinak,ale snad to bude sedet..spis se bojim,abych do toho nasoukal ten kabel z toho auta
EDIT: pokud mi to moje zapojeni bude fungovat, mam tu dily jeste na jedno, s krabickou, hezky upravene,atd..takze kdyz by nekdo chtel,mohu privest na sraz..popripadne poslat postou (za cenu dilu)..
EDIT: pokud mi to moje zapojeni bude fungovat, mam tu dily jeste na jedno, s krabickou, hezky upravene,atd..takze kdyz by nekdo chtel,mohu privest na sraz..popripadne poslat postou (za cenu dilu)..