A předělat to na nějaký solo tlačítko by nešlo?Je to sice takový rumunský řešení....
U Vectry A bylo origo tlačítko na přepínání funkcí PC na tunelu poblíž řadicí páky.
Naposledy upravil(a) Effe dne 30 črc 2008, 18:49, celkem upraveno 1 x.
Effe píše:A předělat to na nějaký solo tlačítko by nešlo?Je to sice takový rumunský řešení....
U Vectry A bylo origo tlačítko na přepínání funkcí PC na tunelu poblíž řadicí páky.
Kazdy lepsi auto ma ovladani na pacce u volantu proc to resit nejakym bastlenim
Budu pryč jenom do pátku. Budu to chtít teď jenom pořádně odzkoušet, což mi teď akorát vyjde, protože za ten týden najedu hodně KM. Pro motory s impulzovým výstupem z ŘJ to nebude problém, protože ho mám já sám, takže mužu v klidu testovat.
To by opravdu chtělo hromadnou objednávku... Někdo bude chtít jen upravit TID, ale někdo ( třeba jako já ) by potřeboval i páčku co je na to potřeba
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:To by opravdu chtělo hromadnou objednávku... Někdo bude chtít jen upravit TID, ale někdo ( třeba jako já ) by potřeboval i páčku co je na to potřeba
no chtělo by to zbastit seznam co kdo potřebuje!já už páčku např mám a taky seznam co všechno je na to potřeba, od kablíků po konektory atd. aby s tím kdo nám to bude montovat neměl zbytečnou práci navíc
AstraMan píše:To by opravdu chtělo hromadnou objednávku... Někdo bude chtít jen upravit TID, ale někdo ( třeba jako já ) by potřeboval i páčku co je na to potřeba
no chtělo by to zbastit seznam co kdo potřebuje!já už páčku např mám a taky seznam co všechno je na to potřeba, od kablíků po konektory atd. aby s tím kdo nám to bude montovat neměl zbytečnou práci navíc
a udelat hromadnou montaz nekde uprostred republiky
Tak v Praze v nějakém kempu aby jsme se tam věšli všichni ( a udělat to podobným způsobem jako byl Ostravský MEGA SRAZ )... Akorát chudák ten kdo by to montoval... minimálně 20Aster na 3 dny a skoro vůbec by si neužil ten kemp
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tak tomu ver ze chudak ten co to bude montovat ja som si do svojho auta uz pripravil kabelaz viem co kam treba potiahnut a no a dostat vodic od RJ motora do stredneho tunelu k TIDu tak to bol porod.. ruky mam pekne doskrabane kedze som to chcel dostat cez miesto de to bude najmenej zavadzat... prevrtat prechodka natiahnut kabel rozobrat kabelovy zvezok na RJ motora zatmelit.. zvysok uz bol pohoda ale ten jeden drot no strasne... ale co clovek neurobi pre svoje auto hehe...
No na my car se taky musel natáhnout novej kabel od motoru, protože nesvítili světla pokud si zařadil zpátečku Takže tak trochu jsem s tím obeznámen... Jak se říká, nejlepší je si vyvrtat novou díru, jelikož ty původní od výroby jsou jen tak tak ( kterými je veden svazek )
presne tak asi pol hodku som spekuloval okolo ktoreho zvezku sa este vopcham ale nakoniec som rezignoval z spravil si vlastnu dieru a dal do nej prechodku...