i tid umí spotřebu.

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 30 črc 2008, 16:53

Boči píše::? o jaké páčce je to pořád řeč :cry: :cry: nevím co si mám pořídit. Jka to vypadá, kde se to dává ... :?:

Danke
Nevim jak ty ale ja kdyz treba poustim sterace tak na to nemam tlacitko :lol:

je to ta sama jen ma navic tlacitka k ovladani pc 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Effe

Příspěvek od Effe » 30 črc 2008, 18:03

A předělat to na nějaký solo tlačítko by nešlo?Je to sice takový rumunský řešení.... :D
U Vectry A bylo origo tlačítko na přepínání funkcí PC na tunelu poblíž řadicí páky.
Naposledy upravil(a) Effe dne 30 črc 2008, 18:49, celkem upraveno 1 x.

Boči

Příspěvek od Boči » 30 črc 2008, 18:26

milosh píše:
Boči píše::? o jaké páčce je to pořád řeč :cry: :cry: nevím co si mám pořídit. Jka to vypadá, kde se to dává ... :?:

Danke
Nevim jak ty ale ja kdyz treba poustim sterace tak na to nemam tlacitko :lol:

je to ta sama jen ma navic tlacitka k ovladani pc 8)
Ahááá ja mel porad za to ze se to bude ovladat tema dvema tlacitkama co jsou na displeji
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 30 črc 2008, 19:37

Effe píše:A předělat to na nějaký solo tlačítko by nešlo?Je to sice takový rumunský řešení.... :D
U Vectry A bylo origo tlačítko na přepínání funkcí PC na tunelu poblíž řadicí páky.
Kazdy lepsi auto ma ovladani na pacce u volantu proc to resit nejakym bastlenim :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

David B.

Příspěvek od David B. » 02 srp 2008, 08:42

Zdravím všechny. Dal jsem na odkaz o PP nějaké video přímo ze svého auta. Dneska jedu pryč na delší trasu, tak to alespoň pořádně vyzkouším.

http://veramon.czweb.org/

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 02 srp 2008, 22:41

Tak ja uz od zacatku, doufam ze autor teto super vychytavky nebude pryc dlouho aby uz se to pohnulo a zacala velkovyroba :D

Kazdopadne ty videa primo za jizdy jsou fakt supr je videt ze to ma dost funkci a libi se mi teda vic nez klasickej MID a navic o dost levnejsi 8)

David B.

Příspěvek od David B. » 03 srp 2008, 10:27

Budu pryč jenom do pátku. Budu to chtít teď jenom pořádně odzkoušet, což mi teď akorát vyjde, protože za ten týden najedu hodně KM. Pro motory s impulzovým výstupem z ŘJ to nebude problém, protože ho mám já sám, takže mužu v klidu testovat.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 03 srp 2008, 18:32

Ty brďo.. to má víc funkcí jak MID.... to je věc... good job.. 8)
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 srp 2008, 16:12

To by opravdu chtělo hromadnou objednávku... Někdo bude chtít jen upravit TID, ale někdo ( třeba jako já ) by potřeboval i páčku co je na to potřeba :D
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 04 srp 2008, 16:27

AstraMan píše:To by opravdu chtělo hromadnou objednávku... Někdo bude chtít jen upravit TID, ale někdo ( třeba jako já ) by potřeboval i páčku co je na to potřeba :D
no chtělo by to zbastit seznam co kdo potřebuje!já už páčku např mám :) a taky seznam co všechno je na to potřeba, od kablíků po konektory atd. aby s tím kdo nám to bude montovat ;-) neměl zbytečnou práci navíc :D

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 srp 2008, 18:43

rychlyradim píše:
AstraMan píše:To by opravdu chtělo hromadnou objednávku... Někdo bude chtít jen upravit TID, ale někdo ( třeba jako já ) by potřeboval i páčku co je na to potřeba :D
no chtělo by to zbastit seznam co kdo potřebuje!já už páčku např mám :) a taky seznam co všechno je na to potřeba, od kablíků po konektory atd. aby s tím kdo nám to bude montovat ;-) neměl zbytečnou práci navíc :D
a udelat hromadnou montaz nekde uprostred republiky 8) :)

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 srp 2008, 19:07

Tak v Praze v nějakém kempu aby jsme se tam věšli všichni ( a udělat to podobným způsobem jako byl Ostravský MEGA SRAZ :D )... Akorát chudák ten kdo by to montoval... minimálně 20Aster na 3 dny a skoro vůbec by si neužil ten kemp :lol:

undertaker

Příspěvek od undertaker » 04 srp 2008, 22:35

tak tomu ver ze chudak ten co to bude montovat ja som si do svojho auta uz pripravil kabelaz viem co kam treba potiahnut a no a dostat vodic od RJ motora do stredneho tunelu k TIDu tak to bol porod.. ruky mam pekne doskrabane kedze som to chcel dostat cez miesto de to bude najmenej zavadzat... prevrtat prechodka natiahnut kabel rozobrat kabelovy zvezok na RJ motora zatmelit.. zvysok uz bol pohoda ale ten jeden drot no strasne... ale co clovek neurobi pre svoje auto hehe...

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 srp 2008, 22:48

No na my car se taky musel natáhnout novej kabel od motoru, protože nesvítili světla pokud si zařadil zpátečku :wink: Takže tak trochu jsem s tím obeznámen... Jak se říká, nejlepší je si vyvrtat novou díru, jelikož ty původní od výroby jsou jen tak tak ( kterými je veden svazek ) :D

undertaker

Příspěvek od undertaker » 04 srp 2008, 22:58

presne tak asi pol hodku som spekuloval okolo ktoreho zvezku sa este vopcham ale nakoniec som rezignoval z spravil si vlastnu dieru a dal do nej prechodku...

Odpovědět