Musis pocitat, ze ti odejdou a nebo se s nekym domluvit.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Jeden tip pre tych, ktori by mozno chceli vyskusat nieco "belsie", ale nechcu platit vela penazi. Toto som nasiel na ebay-i, pouzivam ich asi mesiac a musim povedat, ze svetlo je velmi biele. Svietia perfektne na snehu a na suchej ceste, ked je vsak mokro, tak svetlo pohlcuje vozovka. Cena je perfektna, s dopravou cca 8,5 EUR na Slovensko, maju UV ochranu a su homologizovane.
Zdravím kluci,chci se zeptat,jestli existuje nějaká ochrana proti praskání žárovek.Na má Astře praskají celkem často.Případně jestli by nestačilo někam dát pojistku.Díky.
No řeším problém s praskáním žárovek.Dá se to prý vyřešit odporovým drátem,je tu i odkaz,ale trápí mě to,jak tam ten drát dát,protože na ten co je v odkazu tam není místo.Žárovky mě praskají tak během 4 měsíců obě,jsou od Halfords ty nejvýkonnější,ale i když tam byly obyč,tak vydržely max.půl roku.Proto se ptám jak to vyřešit.Díky.
Včera v noci som išiel autom odviest kamaráta zapol svetlá a kukám Že nejdú tak som prepol na parkovačky a potom znovu zapol stretávačky a išli pohoda. dneskaj sadnem do auta zapnem svetlá a idem akukám že namna ludia blikajú... nešli mi svetlá.. je možné aby mi len tak praskly obydve žiarovky? mal som tam nejaké "Xenon" žiarovky značku neviem . je tam nejaká zrada alebo proste to tak niekedy je ?:)
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car