Dodatečná montáž: Tempomat
- Reklama
Zkoušel jsem ho taky najít a jsem natom stejně jako ty....Rado píše:mam motor Z16XE, ale pozeral som ze na spojke nemam spinac ani som nenasiel konektor na packu tempomatu, skusal to niekto s takymto motorom spravit komplat aj s natahanim kabelaze ?
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
musíš si sundat šuplík před pojistkovkou, spodní obložení nad pedálama (pokud tam máš) a trubku co jde od topení na nohy, pak se tam dá "dobře" dostat
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
2.0 DTL r.v. 11/99
Ahojky jen se podelim o konkretni zkusenost - mam ASTRU G 2.0 DTL r.v. 11/99
vymenil jsem jen packu smerovek a vse funguje skvele. Nebylo treba ani do servisu na pocitac, spinac byl zrejme i na spojce i na brzde, protoze seslapnutim se tempomat vypne.
Diky vsem, co se podileli na navodu.
vymenil jsem jen packu smerovek a vse funguje skvele. Nebylo treba ani do servisu na pocitac, spinac byl zrejme i na spojce i na brzde, protoze seslapnutim se tempomat vypne.
Diky vsem, co se podileli na navodu.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak dnes jsem hledal svorkovnici X41,a bohužel diesly Y17DT ji nemají tak tempomat nebude.
ale mám jiný problém,jestli my můžete někdo poradit,dnes se mi rozsvítila kontrolka Airbagy,předpínače bezpečnostních pásů,je červená a je na přístrojovce uplně vlevo,nevíte přesně co znamená,jestli mám rozbitý airbagy nebo co,a jestli s tím musím do servisu nebo to lze nějak opravit svépomocí,díky
ale mám jiný problém,jestli my můžete někdo poradit,dnes se mi rozsvítila kontrolka Airbagy,předpínače bezpečnostních pásů,je červená a je na přístrojovce uplně vlevo,nevíte přesně co znamená,jestli mám rozbitý airbagy nebo co,a jestli s tím musím do servisu nebo to lze nějak opravit svépomocí,díky
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Muze mi nekdo osvetlit, esli umi tempomat u manual prevodovky kdyz treba z 90km zpomalim na 40, aby to zase samo zrychlilo na puvodnich 90? (automat prevodovka to umi, ale co manual?) jen dotaz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
umí, zmáčkneš tlačítko Rmilosh píše:Muze mi nekdo osvetlit, esli umi tempomat u manual prevodovky kdyz treba z 90km zpomalim na 40, aby to zase samo zrychlilo na puvodnich 90? (automat prevodovka to umi, ale co manual?) jen dotaz
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasny, ale ze uz motor bude skoro pod 800 otackama? to si to taky umi regulovat?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je spis takovej polotempomatmanli2 píše:asi budeš muset přeřadit