NEBOOJ né každý má takého peška co měl já,to se holt stává tak jednou za?????milosh píše:oj oj
změna podsvícení interiéru
- Reklama
No mě se to povedlo rozdělat uplně celé.Tz komplet i ten podklad byl venku.Se taky porad do něčeho seru když tomu nerozumim.Nastesti se mi to povedlo dat v pohode dokupy.Někde mám ještě foto,kdyby někdo chtěl.pepca píše:NEBOOJ né každý má takého peška co měl já,to se holt stává tak jednou za?????milosh píše:oj oj
Naposledy upravil(a) R.A.Y. dne 11 zář 2006, 20:40, celkem upraveno 4 x.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
no já jen přepnul tu zajištovací páčku abych to odjistil a bylo zaděláno na starosti,už mám strach něco odpojit,povytáhnoutR.A.Y. píše:No mě se to povedlo rozdělat uplně celé.Tz komplet i ten podklad byl venku.Se taky porad do něčeho seru když tomu nerozumim.Nastesti se mi to povedlo dat v pohode dokupy.pepca píše:NEBOOJ né každý má takého peška co měl já,to se holt stává tak jednou za?????milosh píše:oj oj
no musel bych opět stejně,tedy když vyndavat,ale bez těch oplétaček kolem,víš jaký by to byl pocit se dotknout té páčky,přepínat jí a hádat,dopadne to stejně,nebo nééé?se bojím,ale chci aby to svítilo modře,bych do toho...,tak nevím,myslíš,že to bude dosti výrazně modře svítit pohým vyměněním žárovek?hlavně ani nevím jaký tam koupit,jsem to nikdy nezjištoval,no nic.R.A.Y. píše:Hlavně že teď už víš jak na to
Těžko říct tak z hlavy...pepca píše:no musel bych opět stejně,tedy když vyndavat,ale bez těch oplétaček kolem,víš jaký by to byl pocit se dotknout té páčky,přepínat jí a hádat,dopadne to stejně,nebo nééé?se bojím,ale chci aby to svítilo modře,bych do toho...,tak nevím,myslíš,že to bude dosti výrazně modře svítit pohým vyměněním žárovek?hlavně ani nevím jaký tam koupit,jsem to nikdy nezjištoval,no nic.R.A.Y. píše:Hlavně že teď už víš jak na to
Tyhle objímky se v celým autě nacházejí jen na podsvícení ovladačů topenídeepayo píše:Niekde som tu videl ze sa debatilo- ake ziarovky su v pristrojovke tak tieto objimky su tam
Na fotke ledka
i kdyz nasadit asi půjdou na více míst tak origo jsou jen tam
Doplněno 21.4.2007: Na palubovce je stejný otvor ale patice je o polovinu kratší. Tak to bylo origo ale dá se to libovolně prohodit
Naposledy upravil(a) Radek.km dne 21 dub 2007, 21:35, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1,8 16V caravan, automat
Jdou i na podsvícení palubky,ale jsou celken na prd,pač mají malý ten výstupek na který se při otáčení dorazí na správnou polohu.Není problém je protočit a pak človek neví v které poloze mají svítit.Teda moje zkušenost s těmito samými z autodoplňků...Jo a jinak svítí dost málo...
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes dal na překopání barvy podsvícení. Nejlepší je to na MIDu, viz foto, namontoval jsem to také do palubky a na ovládání topení, ale nesvítí to nic moc, spiš nic,jak moc, budu muset to předělat zpátky na klasické žárovky. Koupil jsem i ty samé žárovky.co jsou v tom original, ale s modrým sklem a to taky nesvítí nic moc. Jinak jak píše Radek.km, tak já mám ty patice úplně všude, jak MID, tak palubka, jen na ovládání topení je ta žárovka bez patic, jen skleň.trubička.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR