změna podsvícení interiéru

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
pepca

Příspěvek od pepca » 11 zář 2006, 20:34

milosh píše:oj oj :roll:
:lol: NEBOOJ :cry: né každý má takého peška co měl já,to se holt stává tak jednou za????? 8)

Reklama

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 11 zář 2006, 20:37

pepca píše:
:lol: NEBOOJ :cry: né každý má takého peška co měl já,to se holt stává tak jednou za????? 8)
No mě se to povedlo rozdělat uplně celé.Tz komplet i ten podklad byl venku.Se taky porad do něčeho seru když tomu nerozumim.Nastesti se mi to povedlo dat v pohode dokupy.Někde mám ještě foto,kdyby někdo chtěl.
Naposledy upravil(a) R.A.Y. dne 11 zář 2006, 20:40, celkem upraveno 4 x.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

pepca

Příspěvek od pepca » 11 zář 2006, 20:39

R.A.Y. píše:
pepca píše:
No mě se to povedlo rozdělat uplně celé.Tz komplet i ten podklad byl venku.Se taky porad do něčeho seru když tomu nerozumim.Nastesti se mi to povedlo dat v pohode dokupy.
:lol: :lol: :D no já jen přepnul tu zajištovací páčku abych to odjistil a bylo zaděláno na starosti,už mám strach něco odpojit,povytáhnout :oops:

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 11 zář 2006, 20:42

Hlavně že teď už víš jak na to :)

pepca

Příspěvek od pepca » 11 zář 2006, 20:46

R.A.Y. píše:Hlavně že teď už víš jak na to :)
:cry: no musel bych opět stejně,tedy když vyndavat,ale bez těch oplétaček kolem,víš jaký by to byl pocit se dotknout té páčky,přepínat jí a hádat,dopadne to stejně,nebo nééé?se bojím,ale chci aby to svítilo modře,bych do toho...,tak nevím,myslíš,že to bude dosti výrazně modře svítit pohým vyměněním žárovek?hlavně ani nevím jaký tam koupit,jsem to nikdy nezjištoval,no nic. :lol:

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 11 zář 2006, 20:50

pepca píše:
R.A.Y. píše:Hlavně že teď už víš jak na to :)
:cry: no musel bych opět stejně,tedy když vyndavat,ale bez těch oplétaček kolem,víš jaký by to byl pocit se dotknout té páčky,přepínat jí a hádat,dopadne to stejně,nebo nééé?se bojím,ale chci aby to svítilo modře,bych do toho...,tak nevím,myslíš,že to bude dosti výrazně modře svítit pohým vyměněním žárovek?hlavně ani nevím jaký tam koupit,jsem to nikdy nezjištoval,no nic. :lol:
Těžko říct tak z hlavy...

deepayo

Příspěvek od deepayo » 11 zář 2006, 23:06

Niekde som tu videl ze sa debatilo- ake ziarovky su v pristrojovke tak tieto objimky su tam
Na fotke ledka
Obrázek
Astra G,DI 16V 100PS

deepayo

Příspěvek od deepayo » 11 zář 2006, 23:17

R.A.Y. píše:Moc pěkné...škoda jen že nemáš někjaký ten postup :cry: A co ta ručička,nemá být na nule ? :oops:
ano som je zle nasadil ved ja to rozoberam prvidelne tak najblizsie ju trochu posunem 8)
Astra G,DI 16V 100PS

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 24 říj 2006, 20:10

Nevíte náhodou jakou má svítivost obyčejná žárovka na podsvícení palubky (1,5W) ??? Jestli to vůbec jde převést do mcd.
LEDky mají 10-12.000mcd

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 27 říj 2006, 20:22

deepayo píše:Niekde som tu videl ze sa debatilo- ake ziarovky su v pristrojovke tak tieto objimky su tam
Na fotke ledka
Obrázek
Tyhle objímky se v celým autě nacházejí jen na podsvícení ovladačů topení :wink:
i kdyz nasadit asi půjdou na více míst tak origo jsou jen tam

Doplněno 21.4.2007: Na palubovce je stejný otvor ale patice je o polovinu kratší. Tak to bylo origo ale dá se to libovolně prohodit :wink:
Naposledy upravil(a) Radek.km dne 21 dub 2007, 21:35, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1,8 16V caravan, automat

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 30 říj 2006, 15:31

Jdou i na podsvícení palubky,ale jsou celken na prd,pač mají malý ten výstupek na který se při otáčení dorazí na správnou polohu.Není problém je protočit a pak človek neví v které poloze mají svítit.Teda moje zkušenost s těmito samými z autodoplňků...Jo a jinak svítí dost málo...

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 06 lis 2006, 15:59

Tak jsem se dnes dal na překopání barvy podsvícení. Nejlepší je to na MIDu, viz foto, namontoval jsem to také do palubky a na ovládání topení, ale nesvítí to nic moc, spiš nic,jak moc, budu muset to předělat zpátky na klasické žárovky. Koupil jsem i ty samé žárovky.co jsou v tom original, ale s modrým sklem a to taky nesvítí nic moc. Jinak jak píše Radek.km, tak já mám ty patice úplně všude, jak MID, tak palubka, jen na ovládání topení je ta žárovka bez patic, jen skleň.trubička.

ObrázekObrázek
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 07 lis 2006, 07:34

to Hany - z čeho je to fotka? F nebo G ??? :shock:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 07 lis 2006, 07:54

R.A.Y. píše:to Hany - z čeho je to fotka? F nebo G ??? :shock:
G s rádiem CCRT700
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 07 lis 2006, 11:31

Teda to je divnej display co ma Hany, ten ukazatel sily signalu vpravo dole me dostal :lol:
Este ze tam dole mam teplotu, jinak by mi nezbylo misto kde me muze Astricka buzerovat kdyz se ji neco nelibi :wink:
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

Odpovědět