i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
Zdravím, mam display TID z Astry F je možné aby ukazoval rychlost bez nějakýho modulu? když spůstím test displeje tak se na chvíly ukáže je nějakej fígl aby tam byla furt?
Popřípadě je tu někdo kdo mi může modul poskládat a za kolik
Popřípadě je tu někdo kdo mi může modul poskládat a za kolik
- Reklama
Áno, tak to funguje ale len nachvíľu, ak to však chceš mať nastálo, tak si namontuj modul opísaný v tomto vlákne. David to má aj pre eFko.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Ano, ten co ma pre Fko, som daval do Corsy B, a funguje perfektne.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Mám jen orientační dotaz - jestli to chápu správně.
Standartní funkce:
* Zobrazení dat autorádio / datum
* Okamžitá spotřeba (l/hod. nebo l/100km)
* Průměrná spotřeba (l/100km)
* Spotřebované palivo
* Průměrná rychlost
* Ujetá vzdálenost
* Dojezdová vzdálenost
* Stopky
Doplňkové funkce:
* Rychlost vozidla
* Otáčky motoru
* Zobrazení napětí autobaterie
* Množství paliva v nádrži
* Taxametr
* Imobilizér
* Kontrola dobíjení autobaterie
* Výstup pro relé denního svícení
Tyto všechny funkce má ten TID palubní počítač? Pokud ano, je zachováno i původní zobrazení = stanice rádia, čas a teplota?
A co se týče toho imobilizéru pokud si ho k tomu napojím tak už bude fungovat jen na pin kód nebo může fungovat i jako doposud jen na klíč?
Možná to tu vše bylo někde napsáno, ale v té záplavě informací (kterým jsem 2x nerozumněl) jsem se v tom ztratil.
Děkuji za objasnění
Standartní funkce:
* Zobrazení dat autorádio / datum
* Okamžitá spotřeba (l/hod. nebo l/100km)
* Průměrná spotřeba (l/100km)
* Spotřebované palivo
* Průměrná rychlost
* Ujetá vzdálenost
* Dojezdová vzdálenost
* Stopky
Doplňkové funkce:
* Rychlost vozidla
* Otáčky motoru
* Zobrazení napětí autobaterie
* Množství paliva v nádrži
* Taxametr
* Imobilizér
* Kontrola dobíjení autobaterie
* Výstup pro relé denního svícení
Tyto všechny funkce má ten TID palubní počítač? Pokud ano, je zachováno i původní zobrazení = stanice rádia, čas a teplota?
A co se týče toho imobilizéru pokud si ho k tomu napojím tak už bude fungovat jen na pin kód nebo může fungovat i jako doposud jen na klíč?
Možná to tu vše bylo někde napsáno, ale v té záplavě informací (kterým jsem 2x nerozumněl) jsem se v tom ztratil.
Děkuji za objasnění
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
s tím taxametrem, kontrolou dobíjení a denním svícením nevím ale rádio čas a teplota tam je a ten immo je volitelný buď s pinem nebo standartně tak jak dosud
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Děkuji za odpověď.. To neva že tam ty tři věci nejsou je jich tam hafo i tak
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nepíšu že tam nejsou jen nevím jestli tam jsou
jinak je to super věcička ale stejně tam mám z 99% dojezd
jinak je to super věcička ale stejně tam mám z 99% dojezd
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
Je to tak jak píšeš, ty věci v modulu verze 1.3 jsou.
Immo - to je jen výstup, kterým můžeš ovládat immo, které by jsi si chtěl dodělat jako druhé. S origo immem to nijak nesouvisí. Takže pokud si nebudeš přidávat relé na přerušení nějakého obvodu, vůbec se tím nezatěžuj.
Hodiny a teplotu zobrazuje display stále, jen místo textu z rádia přepínáš info které chceš. A jedna položka v přepínání je i info z rádia. Prostě si jen volíš, co chceš aby spodní řádek TIDU zobrazoval.
Immo - to je jen výstup, kterým můžeš ovládat immo, které by jsi si chtěl dodělat jako druhé. S origo immem to nijak nesouvisí. Takže pokud si nebudeš přidávat relé na přerušení nějakého obvodu, vůbec se tím nezatěžuj.
Hodiny a teplotu zobrazuje display stále, jen místo textu z rádia přepínáš info které chceš. A jedna položka v přepínání je i info z rádia. Prostě si jen volíš, co chceš aby spodní řádek TIDU zobrazoval.
END
Tak to je opravdu mazec.. Klobouk dolů před autorem.. No až se vzpamatuju z nákupu lambdy tak asi začnu shánět páčku A děkuju za osvětlení
Takze dnes som zabudoval palubny pocitac zatial sa mi podarilo pripojit packu a dva draty k pristrojovke (zatial som nepajkoval len natvrdo omotal okolo kablikov a zaizoloval, na buduci tyzden pride na pajkovanie:)
Zatial mi ukazuje rychlost dojazd a nejake tie vtakoviny a zajtra idem na ten vodic do riadiacej jednotky. Som na to zvedavy ako dopadnem. ALe som milo prekvapeny ze zatial to ide vyborne..
David klobuk dole.
Zatial mi ukazuje rychlost dojazd a nejake tie vtakoviny a zajtra idem na ten vodic do riadiacej jednotky. Som na to zvedavy ako dopadnem. ALe som milo prekvapeny ze zatial to ide vyborne..
David klobuk dole.
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem taky v sobotu zapojil tendle Modul good akorat se chci zeptat co znamena to kdyz nastavim rozmer pneu pak dam ulozit ono to napise ulozeno a pak se tam jeste obeví zkratka I/ot 29 co tam mam nastavit ?? a jeste kdyz jsem to přidělal tak jsem měl v nabídce interní teplotu (cidlo mam) a dneska sem ho tam uz na vyber nemel a v servsinim menu mam nastaveny ze ho tam chci ale stejne tam neni (
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ta 29-ina je pocet impulzov, treba si precitat manual od davida k palubnemu pocitacu tam je to popisane. Bud ti to bude ratat prejdenu vzdialenost podla pocitadla na pristrojovke alebo podla otacok kolesa co je samozrejme presnejsie.. Tam potom vznika aj odchyka pri spotrebe ak sa nemylil. Ak hej opravte ma. A ten pocet impulzov sa da zistit tiez podla manualu od Davida, tam popisal David ako sa to da zistit.
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no a jak mě zmizela z nabídky ta vnitřní teplota ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
toto by mohlo suvisiet s Menu A a menu B ak si si nahodou vytvaral svoje menu B.. Ale neviem , v tomto sa uz moc nevyznam.
1.6 16V 74KW HB 5dv.
co by bolo dobre este mozno nakreslenie stromu menu, ja mam obrazovu pamat a skor si zapamatam a pomoze to tiez pri hladani niektorych veci..
1.6 16V 74KW HB 5dv.